• Dennis Jensen

• Trip start
    April 5, 2023

Onsdag d. 5.4.

April 5, 2023 in Poland ⋅ ⛅ 4 °C

Vi stod meget tidlig op (04.30), og chefen tog med mig på arbejde. På den måde kunne vi tjene en time, og dermed nå en tidligere færge.
    Ankomst til destinationen 16.30, og derfra var det heldigvis afslapning. Vores rejsemakkere Henrik og Tine ankom først 22.00
    Vores nye cykler turde vi ikke stille udenfor, så de røg på værelset sammen med os.
    Vi fordrev dagen med udpakning og en tur på den afsindig kolde strandpromenade. Der var ikke meget forår over de temperaturer.

• Torsdag d. 6.4.

April 6, 2023 in Germany ⋅ ☀️ 7 °C

Vi fik morgenmad sammen med hr. og fru Jantzen i deres store lejlighed.
    7,3 km blev forceret gennem sand, lystbådehavne og byparker. Jantzens lejede cykler og vi kørte til Albach i Tyskland. Det var koldt og vi spiste is - udendørs!!
    Til eftermiddag solede vi os med en drink, inden vi gik på restaurant og cocktailbar.
    Dejlig dag.

• Fredag d. 7.4

April 7, 2023 in Poland ⋅ 🌧 5 °C

Vejret var kedeligt og blev kun endnu værre. Byturen gik fra tålelig til rædselsfuld. Vi blev våde og kolde.
    Den tidlige eftermiddag guk med at genvinde varmen under dynen.
    Vi gik på bryggeri og derefter pizzaria. Hyggelig aften med både øl, vodka og pizza.Read more

• Lørdag d. 8.4.

April 8, 2023 in Poland ⋅ ☁️ 7 °C

Vi fejrede tørvejret med en tur til nabobyen mod øst. Henrik og Tine kørte bil, og vi cyklede ca 20 km hver vej. Byen var fuld af turister, og frokosten var ukarakteristisk dyr.
    Efter et par timers eftermiddagshvil, gik vi ud og spiste en sidste gang med Henrik og Tine. Meget fredelig aften med overkommelig priser. 420 kr for fire hovedretter og 6 store fadøl.Read more

• Trip end
    April 9, 2023