• Начало поездки
    20 февраля 2016 г.
  • Søndag d. 21.2.

21 февраля 2016 г., Венгрия ⋅ ☁️ 11 °C

Formiddagen var grå og det regnede, men det stopper heldigvis ikke os.
    Vi besøgte slottet på Buda-siden, og var på museum.
    Susanne (som er bange for fugle) holdte en ørn på sin arm.
    Vejret klarede op og fuglende begyndte at synge. Den første forårsdag :)
    Om eftermiddagen var vi på japansk tea-room, og fik nogle pudsige smagsoplevelser.
    Inden aftensmaden var vi på besøg i en flippet "bar-arkade". Det var en spøjs oplevelse.
    På restauranten glemte de vores mad, og blev mægtig flove. Vi fik derfor gratis dessert.

• Mandag. 22.2

22 февраля 2016 г., Венгрия ⋅ ☁️ 16 °C

Efter morgenmaden gik vi til Gellerthøjen, og nød den flotte udsigt. Højen er UNESCO verdensarv.
    Ved middagstid var vi på marked, og så en masse bras. Det var altså ikke shopping der gjorde os fattige. Heller ikke i bymidtens fine butikker, var der nogle fristelser.
    Tøj, sko og dagligvarer er ikke umiddelbart markant billigere, men når vi er ude at spise, kan det gøres for under 200 kr for mad og drikke.
    Vejret var utroligt! 15-18 grader i februar. Vi legede at det var forår, og gik rundt uden jakker.
    Chefen blev meget træt, efter to dage med hver 20 km. Hun lå i sengen kl. 20.00 :)

• Tirsdag d. 23.2.

23 февраля 2016 г., Венгрия ⋅ 🌧 12 °C

Vi startede dagen med rundvisning i parlamentet. Det var ret imponerende.
    Vi var på mad-marked og i shoppingcenter, men købte ikke andet end kage :)
    Susanne var efterhånden godt mærket af de lange gå-ture, så eftermiddagen var ganske rolig.
    Til aften mødte vi Lotte og Kenneth. Vi spiste sammen, og var på cafe efterfølgende. Det var en rigtig hyggelig aften.

• Onsdag d. 24.2.

24 февраля 2016 г., Венгрия ⋅ ☁️ 8 °C

Benene var ved at være møre!
    Vi gik til terrormuseet som var udstillinger af de rædsler Ungan har været igennem. Først af nazisterne under krigen, og derefter Sovjetunionens besættelse de efterfølgende 40 år.
    Mere livsbekræftende var en tur i parken og Zoo.
    Aftensmaden blev mexikansk, med en chef der var fuldstændig færdig.

• Torsdag d. 25.2.

25 февраля 2016 г., Венгрия ⋅ 🌧 3 °C

Tidlig formiddag tog vi er Thermal bad. Det ver en anerledes (og dyr)oplevelse. Bygningerne var gamle, og det føltes som om vi var havnet i 1940!
    Det bedste bade var udendørs og var mellem 32 og 37 grader. Når man gik mellem badene var det omkring frysepunktet, uhuhuhu.....
    Vi kørte med metroen, som er over 100 år gammel. Meget fin og velholdt.
    Ved middagstid blev det regnvejr, og vi måtte til sidst købe kaffe, the og slik, og smutte på hotelværelset.
    Aftenen sluttede med et besøg på en drinks-bar i caribisk stil.

• Окончание поездки
    27 февраля 2016 г.