Lørdag d. 16.2.

Tidlig op og afsted fra København 8.00. De fem timers flyvning gik ganske fredeligt, og nåde Tenerife og det skønne klima ved middagstid. Vi hentede bussen og tog en meget tiltrængt stop på McD.Leggi altro
Søndag d. 17.2.

Dagen gik med badning i pool og på stranden. Havet havde nogle dejlig store bølger, og dem nød vi stort.
Vejret var skønt, og jeg blev selvfølgelig solkskoldet.
Til aften spiste vi alle påLeggi altro
Mandag d. 18.2.

Turen til vulkanen El Teide var en anderledes bjergtur, end dem vi tidligere har prøvet. Det lignede mest af alt et månelandskab. Da vi kom til sidste etape, hvor vi skulle op med cable car,Leggi altro
Tirsdag d. 19.2.

Fællestur med bussen til en eksotisk dyrepark på den anden side af øen.
Til aften havnede vi på en restaurant, som udfordrede den næsten-ikke-fiskespisende familie. Det betød, eksempelvis atLeggi altro
Onsdag d. 20.2.

En morgen-gåtur var dagens aktive højdepunkt. Der blev ikke lavet noget som helst, og nogen ville endda kalde det rigtig ferie :)
Shopping ved middagstid, var en kort og billig omgang. Vi gadLeggi altro
Torsdag d. 21.2.

Drengene brugte natten til at drikke sig i hegnet, og chefen var stadig ikke helt frisk, så det blev en meget stille dag. Aftenens fjollede højdepunkt vi wellness-fisk, som kælede for vores fødder.
Fredag d. 22.2.

Det meste af dagen brugte vi i badeland Siam Park. Vejret var heldigvis med os, 23 grader var perfekt til at bade i.
Vi prøvede en masse nye vandrutschebaner, og det var sgu sjov.
Til aftenLeggi altro
Lørdag d. 23.2.

Hjemtur uden de store udfordringer.