• Dennis Jensen

• Trip start
    February 16, 2019

Lørdag d. 16.2.

February 16, 2019 in Spain ⋅ 🌧 19 °C

Tidlig op og afsted fra København 8.00. De fem timers flyvning gik ganske fredeligt, og nåde Tenerife og det skønne klima ved middagstid. Vi hentede bussen og tog en meget tiltrængt stop på McD.
    Pizzaria og en aftendrink blev det til, inden at de gamle røg trætte til køjs.
    Drengene fortsatte i byen, og kom fnisende hjem kl. 03.00.

• Søndag d. 17.2.

February 17, 2019 in Spain ⋅ 🌙 20 °C

Dagen gik med badning i pool og på stranden. Havet havde nogle dejlig store bølger, og dem nød vi stort.
    Vejret var skønt, og jeg blev selvfølgelig solkskoldet.
    Til aften spiste vi alle på restaurant. Desserten var igen voksendessert på Monkey Bar. Rasmus blev på baren efter vi gik hjem, og satte sig lidt senere ned på stranden. Her hyggede han sig i fred - indtil han blev overrasket af en bølge oversvømmede ham.Read more

• Mandag d. 18.2.

February 18, 2019 in Spain ⋅ ☁️ 3 °C

Turen til vulkanen El Teide var en anderledes bjergtur, end dem vi tidligere har prøvet. Det lignede mest af alt et månelandskab. Da vi kom til sidste etape, hvor vi skulle op med cable car, stoppede festen. Toppen af Teide var lukke pga vind. Øv...
    På vej hjem kørte vi til Los Gigantes, og nød udsigten af de store klipper.
    Eftermiddagen bød gåtur til Playa de la Americas og badning i poolen.
    Aftensmaden fik vi på en fin restaurant med udsigt over solnedgangen. Smukt.

• Tirsdag d. 19.2.

February 19, 2019 in Spain ⋅ ☁️ 16 °C

Fællestur med bussen til en eksotisk dyrepark på den anden side af øen.
    Til aften havnede vi på en restaurant, som udfordrede den næsten-ikke-fiskespisende familie. Det betød, eksempelvis at jeg måtte spise stegt kanin! Det smagte nu ganske fint, og den lille restaurant gjorde et godt og venligt indtryk.Read more

• Onsdag d. 20.2.

February 20, 2019 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C

En morgen-gåtur var dagens aktive højdepunkt. Der blev ikke lavet noget som helst, og nogen ville endda kalde det rigtig ferie :)
    Shopping ved middagstid, var en kort og billig omgang. Vi gad faktisk ikke rigtig shoppe.
    Chefen blev syg i løbet af eftermiddagen, og kunne kun lige akkurat kæmpe sig igennem et slag kort med Lars og Alberte. Stakkels chef.

• Fredag d. 22.2.

February 22, 2019 in Spain ⋅ 🌙 23 °C

Det meste af dagen brugte vi i badeland Siam Park. Vejret var heldigvis med os, 23 grader var perfekt til at bade i.
    Vi prøvede en masse nye vandrutschebaner, og det var sgu sjov.
    Til aften besøgte vi vore ynglingsrestaurant for tredje gang, og afslutningsvis blev det også til voksendessert på Monkey Bar.Read more

• Trip end
    February 23, 2019