FindPenguins

フォローする概要概要カレンダーカレンダー写真写真共有共有死ぬまでにやっておきたいことリスト
最新のものから

¡Hola Chile!

2024年11月18日, チリ ⋅ ☁️ 14 °C

Punta Arenas begrüesst uns zwar mit Sunneschin, aber an Temperaturunterschid vo 20 Grad miemer uns zerscht no gwöhne. Dr 2. Teil vo unserer Reis starte mr mitem Erkunde vo dr Stadt. Punta Arenas het lang als südlichsti Stadt vo dr Wält golte, bis si dä Ruef an Ushuaia in Argentinie verlore het.もっと詳しく

6いいね

1Finde den Pinguin. 😅Isla MagdalenaSo vil haltet er vo de Touriste uf dr Insle😉

Isla Magdalena🐧

2024年11月19日, チリ ⋅ ☁️ 15 °C

Per Boot goots ufd Isla Magdalena mitte in dr Magellan-Stross. Dört läbt eini vo de grösste Magellan-Pinguin-Kolonie vo Südamerika. Öbbe 120'000 Pinguin chömme jedes Joor zwüsche Septämber und März zum brüete und Jungi ufzieh ufd Insle.もっと詳しく

Peter Cairoli

旅行者Schreibe einen Kommentar …

2024/11/23返信する翻訳する

2024/11/29返信する翻訳する
    5いいね

Punta Arenas

2024年11月20日, チリ ⋅ 🌬 14 °C

Punta Arenas het vil Gschichte vo Seefahrerabentür z'verzelle. Im Openair-Museum gits die nochbaute Schiff und me cha sich chli wie e Entdecker-Kapitän (oder wie e Pirat) fühle.

Ufem Wäg ligt dr Fridhof, wo bekannt für die imposante Gräber und Katakombe isch. Die gröschte Schofzüchter-Familie hän sich do im Süde wie dr europäischi Hochadel verwirklicht. Vo dr indigene Bevölkerig (Selknam), wo vorhär das Gebiet besidlet het, isch kei Spur me übrig.もっと詳しく

旅行者❤️

👣 Schritt: Noni so vil
    🧭 Kilometer: Au noni so vil
    ⛅️ Wätter: Wächselhaft, aber agnähm
    🏁 Ziil: In Park fahre, Welcome Drink Central Torres🍻

Mir starte unser Abentür im Nationalpark Torres del Paine. 4 Tag laufe mr ums Gebirge vo de 3 Türm (Torres) und übernachte in Refugios und Zält. Dr Rucksack isch packt und mir sin gspannt, was uns die nägschte Täg erwartet.

Mitem Bus wärde mr in Park gfahre und chömme im Refugio Central ah, wo am nächste Morge d Wanderig startet.

Peter Cairoli

旅行者In dr Theorie simpel: Mir laufe e W vo Ost nach WestDas gseht guet uss! Das mache Dir in 5 Dääg?! Ich wünsch Euch ganz vyyli schöni Momänt 😘

2024/12/01返信する翻訳する

• Geraldine CairoliFlorence FreyReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    D Karawane zieht dr Bärg durufWas mr buecht hän...1...und was mr gseh hänRefugio Chileno uf dr Hälfti vo dr StreckiUfem Abewäg hets denn doch no chli schöns Wätter gäh😎... wo uns dr Haas "Guet Nacht" seit

W Trek - Tag 2

2024年11月23日, チリ ⋅ ☁️ 5 °C

Base Torres
    👣 Schritt: 45'533
    🧭 Kilometer: 19.5 / Höhemeter: 800
    🌨❄️ Wätter: Schneesturm
    🏁 Ziil: Zum Mirador Base Torres und wider zrugg ins Refugio Central Torres

Au wenns gar nit nach Wanderwätter usgseht, mache mr uns am Morge ufe Wäg dr Bärg duruf zum 1. Highlight vo dr Wanderig - dr Ussichtspunkt unde an de 3 Türm. Es chönt jo no ufzieh und d Sunne fürecho... Das isch nit passiert und so simmer alli zämme (mit chli Galgehumor) wider im Schnee durab und hän uns ufe warme Tee und e trockes Bett gfreut.もっと詳しく

Peter Cairoli

旅行者...und was mr gseh hän😩😩😩 ohhjee...

2024/12/01返信する
    Tam HA

旅行者Gwüssi Bündner würde säge: aifach ka jeda💪 seht jedefalls nochme tolle Abentür us😎

Geraldine Cairoli

👣 Schritt: 39'462
    🧭 Kilometer: 13.5 / Höhemeter: 200
    ⛅️Wätter: Bewölkt
    🏁 Ziil: Refugio Francés

Hütt seit unser Programm e eifachi Wanderig. E wunderschöni Strecki alles am "Lago Nordenskjöld" entlang bis zum Valle Francés. Nach 2 Nächt im Refugio hämmer hütt e Zält, wo zum Glück scho stoot und mit dicke Schlofsäck usgrüschtet isch. So isch d'Nacht ganz agnähm gsi💤.もっと詳しく

Tam HA

旅行者Gniesseds! Do bechund me grad sälbr Luschd uf the great outdoors🥰

7いいね

• Geraldine CairoliFlorence FreyReisefudi Uszit 🇲🇽🇨🇱
    Immer schön, wenn's schön isch
    Hüd zeige sich au d'Torres 🥳Ohni Netz muess me halt d'Karte studiere😉Refugio Paine GrandeWelcome Beer bi bestem Wätter 😎S passende Bier, zur passende Ussicht.Ussicht us eusem Dorm

W Trek - Tag 4

2024年11月25日, チリ ⋅ ⛅ 12 °C

Valle de Francés
    👣 Schritt: 35'587
    🧭 Kilometer: 17.5 / Höhemeter: 600
    ⛅️Wätter: Chli Sunne, chli Wolke (es wird immer besser)
    🏁 Ziil: Refugio Paine Grande

Hütt hämmer d'Chance die 3 Torres vo dr Rucksite zgseh. Und tatsächlich - vom Mirador Francés hämmer e freie Blick uf die imposante Bärge. Zämme mit unsere Lidensgenosse vom Schneetag mache mr drum grad e längeri Pause und e Huffe Fotis und Film. Und au die asiatisch Fraue-Wandergruppe hets nacheme Zitli uffegschafft.
    Dr Abstig isch schnäll hinter uns brocht und denn goots nur no flach bis zum letschte Refugio im Paine Grande.

5いいね

Bi bestem Wätter starte mir eusi Wanderig
    Erste Blick uf e GletscherEntlang am Lago Gray immer nöcher zum Gletscher171'455 Schritt spöterGschafft und gschafft 🙌🏻💪🏻🍻Kaputt und zfriede 😎D'Fähri bringt eus zum Bus und denn gots zrug nach Puerto NatalesE letschte Blick zrugg uf unser Abentür💚

W Trek - Tag 5

2024年11月26日, チリ ⋅ ☁️ 15 °C

👣 Schritt: 50'873
    🧭 Kilometer: 22 / Höhemeter: 300
    ☀️ Wätter: Sunneschiin und warm
    🏁 Ziil: Gletscher Grey und Abschluss vom W Trek🎉

Dr Ufstig zum Lago Grey mitem imposante Gletscher isch zum Glück nit so steil wie dr Ufstig zum Torres. Asträngend wirds erscht bim Abelaufe - und das zieht sich. Unde acho bewege mr uns nümm wit und warte miteme Bier, bi schönstem Wätter und dr Ussicht ufe weichs Hotelbett und e Duschi uf d Fähri.もっと詳しく

Beatrice Frey

旅行者i gratuliere euch zu euchne ville Kilometer wo ihr abgwanderet heit !

2024/12/07返信する翻訳する
    6いいね

Witerreis nach Puerto Montt

2024年11月27日, チリ ⋅ ☁️ 17 °C

Am Tag nach dr Wanderig fliege mr wider nordwärts uf Puerto Montt. Und wills Wätter immerno mitmacht, chömmer unseri Wanderroute sogar us dr Luft betrachte.

Esthi Nussbaumer

旅行者Ich bi sehr beydruckt

2024/12/05返信する翻訳する
    4いいね

Casa Werner
    Nachem Haas gsehmer jetzt au no dr Fuchs🦊Vulkan OsornoSaltos de Petrohuè

Llanquihue

2024年11月28日, チリ ⋅ ☀️ 15 °C

Füre zweitletschti Teil vo unserem Chile-Abentür hole mr unser Mietauti am Flughafe ab und fahre uf dr bekannte Carretera Austral, wo durchs nördliche Patagonie durch wildi Landschafte, Nationalparks und verschlofeni Ortschafte führt. Dr ersti Stopp isch Llanquihue, wo mr im gmüetliche Casa Werner übernachte.

Bime Usflug in Nationalpark Vicente Pèrez Rosales gsehmer no ufe Vulkan Osorno und luege ufs rauschende Wasser vo de Saltos de Petrohué.

• 2026© FindPenguins
  • 当社について