Llanquihue

Füre zweitletschti Teil vo unserem Chile-Abentür hole mr unser Mietauti am Flughafe ab und fahre uf dr bekannte Carretera Austral, wo durchs nördliche Patagonie durch wildi Landschafte,Read more
Am Tag nach dr Wanderig fliege mr wider nordwärts uf Puerto Montt. Und wills Wätter immerno mitmacht, chömmer unseri Wanderroute sogar us dr Luft betrachte.
👣 Schritt: 50'873
🧭 Kilometer: 22 / Höhemeter: 300
☀️ Wätter: Sunneschiin und warm
🏁 Ziil: Gletscher Grey und Abschluss vom W Trek🎉
Dr Ufstig zum Lago Grey mitem imposante GletscherRead more
Valle de Francés
👣 Schritt: 35'587
🧭 Kilometer: 17.5 / Höhemeter: 600
⛅️Wätter: Chli Sunne, chli Wolke (es wird immer besser)
🏁 Ziil: Refugio Paine Grande
👣 Schritt: 45'533
🧭 Kilometer: 19.5 / Höhemeter: 800
🌨❄️ Wätter: Schneesturm
🏁 Ziil: Zum Mirador Base Torres und wider zrugg ins Refugio Central Torres
Au wenns gar nitRead more
Central Torres
👣 Schritt: Noni so vil
🧭 Kilometer: Au noni so vil
⛅️ Wätter: Wächselhaft, aber agnähm
🏁 Ziil: In Park fahre, Welcome Drink Central Torres🍻
Mir starte unser AbentürRead more
Punta Arenas het vil Gschichte vo Seefahrerabentür z'verzelle. Im Openair-Museum gits die nochbaute Schiff und me cha sich chli wie e Entdecker-Kapitän (oder wie e Pirat) fühle.
Ufem Wäg ligt drRead more
Per Boot goots ufd Isla Magdalena mitte in dr Magellan-Stross. Dört läbt eini vo de grösste Magellan-Pinguin-Kolonie vo Südamerika. Öbbe 120'000 Pinguin chömme jedes Joor zwüsche Septämber undRead more
Punta Arenas begrüesst uns zwar mit Sunneschin, aber an Temperaturunterschid vo 20 Grad miemer uns zerscht no gwöhne. Dr 2. Teil vo unserer Reis starte mr mitem Erkunde vo dr Stadt. Punta Arenas hetRead more