• Cape Hillsborough🦘

18. november 2024, Australien ⋅ ☁️ 28 °C

Nachem Segeltrip simmer direkt uf Cape Hillsborough gfahre. Ufem Camping heds überall Kängurus und Wallabys gha und am erste abig hemmer no en Schlange gad bi üsem Camper gha. Zerst isch sie am Bode gsi womer zrugcho sind vom Dusche. Zum glück hend üs üsi Campingnachbare gwarnt, süsch wäremer no drufgstande mer hed si nämlich fast ned gsee und es isch dunkel gsi.🐍 Am nöchste Tag hemmer en chline walk gmacht dür d Mangrove und nacher no en chlini Wanderig zu verschiedene ussichtspünkt ufe. Wenn low tide isch chamer schön am Meer une dure zrug laufe anstat de ganz hügel wider ufe. Bi üs ishes gad so ade kippi gsi aber mir hend nüme welle über de Berg zrug drum simmer alles über d Stei gchlättered zu üsem Strand übere. Mer hend ganz vill chräbsli gse🦀 ufem Camping hemmer üs im Pool chle chöne abchüele und d Anina hed müsse d Chinderrutschi usprobiere. Ich glaub es wär würklich nur für chind denkt, wil es hed mi recht umetätscht, bide chind heds chle besser usgse😂 aber lustig ishes glich gsi.Læs mere