Ruszamy...
September 1, 2023 in Poland ⋅ ☀️ 17 °CZapakowani, aż dziw, że mamy jeszcze tyle miejsca wolnego... 😏😎
Zapakowani, aż dziw, że mamy jeszcze tyle miejsca wolnego... 😏😎
Jak zawsze w Jakubowej Izbie. Polecamy.
Praktycznie jedyne sensowne miejsce na posiłek na trasie Warszawa-Barwinek. Polecamy.
Duży parking przykościelny, pod szkołą. Cisza i spokój. W zeszłym roku tutaj też spędziliśmy noc, było bez zarzutu.
Temp. 34 stopni. Plynelismy promem przez rzekę Tiszę. Camping 1 doba, 2 osoby, all included, włącznie z wszelkimi basenami termalnymi 33€.
Trochę podróż w czasie wstecz. Niezwykle prymitywne łaźnie z wodą termalną 57 stopni. Myśmy się nie zdecydowali. 😏
Postój na śniadanie, Wszędzie mnóstwo bezpańskich psow.
Dojazd bardzo stromy i kręty - 3km. Same serpentyny i patelnie 180°. Jechaliśmy po zmroku, dobrze że droga asfaltowa, ale było ciężko, gdyż trudno było ocenić jak wchodzić w zakręt.Read more
Wszystko jesf: miejscowka nad samym morzem free, knajpki, sklepy, trasy spacerowe, piękna plaża. Tutaj zostajemy kilka dni.
Już u celu. Cieplutko, 25 stopnie, tylko wietrznie i nie pada. Przystępujemy do konsumpcji 😏😄. Kilka dni plażingu też będzie 😏. Internet 17€ - za UNLIMITED przez 30 dni.