• Day 5_Campiglia Marittima

April 27, 2024 in Italy ⋅ ☁️ 18 °C

Zbudiva se v deževno jutro, močno dežuje. Zdaj imam čas za pisanje Footprintov na Find Penguins, Tamara pa za branje. Čakava na sončno vreme, ki je napovedano za po 12. Uri in zbiranje idej, kako bova nadgradila najin dan.
    Popoldan se je zjasnilo in ogrelo. Ker je draga ostala v mood-u počivanja in branja, sem se odločil iti na kolo. V močnem vetru sem se vozil med polji, kateri so bili ob potokih in reki poplavljeni. Izgledalo je grozno, ko je vsa zelenjava v toplih gredah, na začetku svoje poti, bila uničena.
    Popoldan sva si šla ogledat mestece Campiglia Marittima, ki stoji nad najino lokacijo bivanja. Do sedaj sva videla že kar nekaj starih mestec na vrhu hriba, ki so gosto poseljena, ampak tako lepega sigurno ne!
    Ozke ulice, ki so čiste in okrašene z ogromno rožami in zelišči je prav veličastno. Po mestu lahko prav tako zaslediš risbe območja, ki je v ozadju slike. Res mestece z dušo, malimi trgovinicami, z življenjem. Več pa lahko vidite na nekaj fotografijah v prilogi.