Shinjuku + Shibuya
8 April, Jepun ⋅ ☀️ 18 °C
Tokyo dag 1
Yuzawa Echigo
9 April, Jepun ⋅ 🌧 14 °C
Aangekomen in Yuzawa waar ik de aankomende maand verblijf!
Het hostel waar ik vrijwilligers werk doe heeft geen gasten op het moment dus het is heel rustig hier.
Ik werk maar een paar uurtjes perBaca lagi
Minamiuonuma
11 April, Jepun ⋅ 🌫 15 °C
Vandaag met de eigenaar van het hostel naar Minamiuonuma gereden (ik weet ook niet hoe je het uitspreekt), om een prachtig 100 jaar oud huis te renoveren die hij laatst gekocht heeft.
Met enigeBaca lagi
Kagura Snow Resort
12 April, Jepun ⋅ ☀️ 10 °C
Skieën in het Kagura gebied met mooie uitzichten op het Tashiro meer, papsneeuw, patat met stokjes eten en een hele nette rij voor de skilift
Fudo Falls
14 April, Jepun ⋅ ☀️ 18 °C
Het dorpje en de omgeving verkend, genoten van een onsen (natuurlijke warm water bron),
tonkatsu gegeten (gefrituurd varkensvlees),
en gereden met het bedrijfs autootje!
Kiyotsu Gorge
20 April, Jepun ⋅ ☀️ 17 °C
Foto dump van de afgelopen paar dagen
onder andere:
tempels bezoeken, hiken, vogels spotten, noedels met teriyaki haring eten, karpers voeren, zelf aardbeien plukken
Old Sanguo Street
22 April, Jepun ⋅ ☁️ 13 °C
Vandaag tijdens een wandeling plots een Kamoshika (Japanse Bosgems) tegengekomen!
Ik liep een bocht om waar hij zo'n tien meter voor me zat te grazen, maar hij sprintte snel weg. Op een afstandjeBaca lagi
Niigata
24 April, Jepun ⋅ ⛅ 16 °C
Weekendje naar Niigata!
Stad aan de noordkust van Japan, waar ik het hele weekend maar 2 andere toeristen heb gezien.
Veel foto's gemaakt van de straten, het strand en de parken.
Genoten van sushiBaca lagi
Daigenta Lake
30 April, Jepun ⋅ ☁️ 10 °C
Laatste weekje in Yuzawa is alweer begonnen. Veelste snel gegaan, maar wel zin om straks de grote steden te gaan ontdekken!
Takasaki Dai-Kannon
5 Mei, Jepun ⋅ 🌧 14 °C
Laatste paar dagen in Yuzawa en door naar Takasaki! Een stad tussen Yuzawa en Tokyo in waar ik 1 nachtje blijf. Er staat daar een 45 meter hoog standbeeld van de boeddhistische godin Kannon.
Ryōgoku Kokugikan Sumo Arena
10 Mei, Jepun ⋅ ☀️ 25 °C
Tokyo recap
Naast een dag ziek in bed gelegen wel veel mooie dingen gezien!
Grand Sumo Tournament was heel indrukwekkend om mee te maken
Hakone + Kyoto
13 Mei, Jepun ⋅ ☀️ 28 °C
Hakone:
Gondola over een actieve volkaan, en met een piratenboot over een meer waar een enorme Torii poort in het water staat.
Kyoto:
Fietsen door een bamboe bos, en daarna een hike richting FushimiBaca lagi
Nara
16 Mei, Jepun ⋅ ☀️ 29 °C
Hertjes voeren in Nara park, The Great Buddha of Nara bezoeken in Tōdai-ji (enorme tempel compleet van hout gemaakt)
Door de tuinen rondom Otagi Nenbutsu-ji lopen, waar meer dan duizend stenenBaca lagi

Pengembara
Ziet er lekker uit