• Tokyo Skytree

19 giugno 2024, Giappone ⋅ ☀️ 26 °C

Na onze mislukte poging om bij insta-waardige Shibuya Sky tickets te krijgen besloten we maar naar Tokyo Skytree te gaan om de zonsondergang te bekijken. We kochten een combi ticket voor Tembo Deck (350m) en Tembo Gallaria (450m). Na een ritje in de lift van nog geen halve minuut waren we al op het deck waarna we meteen de lift naar de top namen. Het was nog relatief rustig dus konden op goede plekjes wachten op de zonsondergang van 19.00. Maar door de drukte werden we een beetje weggeduwd waardoor je nog maar half vooraan stonden. Toch is het maar goed dat we er vroeg waren want anders stonden we achteraan en hadden we helemaal niks kunnen zien. Wel nog een mooi verlichte Tokyo Tower gezien omdat we nog even bleven hangen na zonsondergang.

Volgende keer toch maar na zonsondergang komen. Het uitzicht was veel mooier en de drukte een druk minder. En als je toch de zonsondergang willen zien, loop dan heel de gang door en maak dan een u-bocht naar links. Wij kwamen er pas op de weg uit naar achter dat daar ook ramen waren, en deze waren veel groter waardoor er geen balken in de weg van je zicht zitten🥲
    Leggi altro