• Langkawi - dag 4

1 avril, Malaisie ⋅ ☁️ 31 °C

Vandaag is Lotte's laatste dag 🥺
    Vanavond vliegt ze terug naar Amsterdam, terwijl Anke en ik nog een dagje langer op Langkawi blijven en nog naar Singapore gaan voordat we allebei apart verder reizen.

We besloten er een rustig dagje van te maken. Na een brunch bij een leuk restaurantje in de buurt gingen we chillen op het stand vlakbij onze accommodatie.

Hier huurden we een parasolletje met 2 bedjes maar er paste nog een handdoekje tussen. Het was erg rustig op het strand vergeleken met de eerste avond. Ook lagen er super veel jetski's. Helaas iets te duur om te huren.

Aan het einde van de middag aten we nog lekker bij een Indiase tent, omdat Lotte dat graag als laatste maaltijd hier wilde.

Op het vliegveld namen we afscheid en er liepen een paar traantjes. Het voelde ook heel gek om met z'n tweeën in plaats van drieën terug de rijden naar de accommodatie.

In de avond hebben we nog even op het strand gezeten met een ijsje. Een paar werknemers van ons hostel speelden daar reggaemuziek en vroegen of we wilde komen. Daarna zijn we uiteraard ook nog even bij de vuurshow gaan kijken. Ze hadden een andere routine dan de vorige keer dus dat was leuk om te zien!
    En savoir plus