aankomst in Bonaire + eten bij The Beach

We werden van het vliegveld opgehaald door een pickup truck van Windsock en moest Bas achter op de bak bij de koffers, wat hij wel leuk vondt. Helaas sloot de klep niet meer en hebben ze nog een 2e Czytaj więcej
Zoutvlaktes + slavenhuisjes

Langs de weg in het zuid westen van Bonaire staan de bekende slavenhuisjes. Deze werden gebruikt ter overnachting voor de slaven die vanuit regio Rincon moesten komen werken op de zoutvlaktes.
Sorobon

Aan de zuidelijke oever van de Lac Baai ligt het Sorobonstrand. Het hoort bij een natuurgebied en het is overal maar ca. 1 meter diep waardoor het water een stuk warmer is dan normaal en er veel wordt Czytaj więcej
Ocean Oasis

Heerlijk gegeten bij beachclub Ocean Oasis!
Kralendijk

Foodtruck Stoked

Bij de Stoked foodtruck die op Te Amo/beach staat lekkere wraps gegeten als lunch.
1000 Steps

Aan bijna de gehele westkust zijn strandjes waar men kan snorkelen en duiken. Zo ook bij 1000 Steps wat een stuk boven Kralendijk ligt.
Windsock villa

Vandaag bij ons huisje paella gemaakt.
Klein Bonaire

Vandaag met de boottaxi naar Klein Bonaire gegaan. Zag er mooi uit, maar is buiten het snorkelen niet veel te doen of te zien.
Karels Beach Bar

Na terugkomst van Klein Bonaire zijn we gaan lunchen bij Karels Beach Bar die ligt op het steiger waar de boot aanmeert.
Delfins Beach Resort

Bente had een chil/middag bij het vakantiehuis en zijn Sterre, Bas, Marjon en John in de middag naar het Delfins beach Resort gegaan, waar ook het restaurant van Johnny Boer gevestigd is. )maar waar Czytaj więcej
Eddy's Bar and Restaurant

Leuk restaurantje met mexicaanse uitstraling waar we lekker hebben gegeten.
Mangrove Information Center Bonaire

Met de kayak onder begeleiding door de mangrovebossen getrokken en was het een mooie tocht.
Bachelor's Beach

Heerlijke hotdog gegeten van de `king Kong` foodtruck die op Bachelor´s Beach staat.
La Cantina

Leuk restaurantje in Kralendijk, waar Sterre en Bas een keer zijn gaan dineren.
Zee geiser

Aan de oostkust zijn er, net als op Curacao, zeegeisers, waarbij door de wilde zee de golven tegen de rotsen aanklappen en daardoor mooie taferelen opleveren.
Seru Bentana vuurtoren

Een voormalige vuurtoren die niet meer ingebruik is, maar wel mooi opgeknapt.
Pos Mangel

In het park is een `vogelgebied` waarvoor je een stukje moet wandelen om er te komen.
Malmok

Oud gebouw in het park die in een ver verleden dienst heeft gedaan als vuurtoren.
Wayaka II

Heerlijke verkoelde duik op Wayaka II beach. Er zijn 3 ´Wayakastranden vlak bij elkaar, maar dit is de mooiste.
Slagbaai

Kleine pauze op ca 2-3 van het park bij een oud gebouw dat vroeger diende als opslag voor goederen die via schip getransporteert moesten worden.
Cactussen bij Washington Slagbaai NP

Mooie papagaaien gezien en toen we net buiten het park kwamen zaten er een aantal op deze cactus.
Cadushy Distillery

Toen we uit het park kwamen zijn we nog even in Rincon naar de Caduschy distillery gegaan waar ze diverse drankjes maken o.a. cactuslikeur, die Bente heeft gekocht voor Donkay en Fleur, omdat ze op Czytaj więcej
Windsock The Beach

´s Avonds lekkere pizza gegeten bij The Beach.
Brandaris

´s Morgensvroeg zijn Bente en John nogmaals naar het park gereden om de Brandaris te gaan beklimmen. De 2e helft is oppassen i.v.m. losliggende stenen en beetje handen en voeten/werk om boven te Czytaj więcej