FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Jahro MichielsenZoë Van IshovenVerenigde Staten 🇺🇲
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 4
    • понедельник, 30 июня 2025 г., 09:45
    • ⛅ 28 °C
    • Высота: 1 608 м
    • Соединенные ШтатыWashington County37°16’24” N  112°57’0” W

Dag 4 - Zion NP: Angels Landing

30 июня, Соединенные Штаты ⋅ ⛅ 28 °C

Vandaag waren we vroeg uit de veren om de Angels Landing hike in Zion National Park te maken van 8km met 450m hoogtewinst. Het was een korte maar mooie wandeling met op de bergtop een mooi uitzicht op de vallei. Het laatste stuk gaat langs een heel smalle bergkam waar mensen in de 2 richtingen over die zelfde route moesten. Sommige mensen vonden het duidelijk eng dus het was wel wat aanschuiven maar het was het waard. Tegen het einde begon de zon weer fel te branden. Het was vandaag namelijk weer 40°C. Gelukkig waren we tegen dan bijna klaar met de wandeling. Na onze wandeling zijn we in een gezellig klein restaurantje naast het park iets gaan eten om erna een kampeerplek te zoeken. Dit keer hadden we een perfecte plaats gevonden. Het was een open vlakte met een paar bomen net naast een riviertje en bovendien was er bijna niemand. We hadden dus alle plaats, konden ons in de schaduw installeren en als het te warm was, doken we gewoon even het riviertje in ter verkoeling. Hier hebben we in de namiddag en avond nog wat geluierd, in ons boek gelezen en de volgende dagen wat verder gepland. Een heerlijke dag waar we wat konden uitrusten.Читать далее

Посмотреть перевод
    Dannie Van den bussche