Dag 1 - vertrek
27 Jun, Belgium ⋅ ☁️ 20 °C
Vandaag was een lange dag voorzien enkel voor de reis van thuis tot in Las Vegas. We zijn vertrokken van thuis rond 10u met de bus en tram tot in Antwerpen-Centraal om daar een Eurostar tot inBaca lagi
Dag 2 - Auto afhalen + Walmart
28 Jun, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 35 °C
We werden vanzelf wakker om dus we hebben er een rustige ochtend van gemaakt. Na het uitchecken zijn we onze campervan gaan afhalen en erna naar Walmart gereden om inkopen te doen. Dat alleen al wasBaca lagi
Dag 3 - Valley of Fire
29 Jun, Amerika Syarikat ⋅ 🌙 25 °C
Na een nacht amper te hebben geslapen van de hitte ben ik om 4u45 opgestaan om een beetje te sporten en te genieten van de mooie hemel. Om 5u30 was het zonsopgang en dan was Jahro ook wakker. DanBaca lagi
Dag 4 - Zion NP: Angels Landing
30 Jun, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 28 °C
Vandaag waren we vroeg uit de veren om de Angels Landing hike in Zion National Park te maken van 8km met 450m hoogtewinst. Het was een korte maar mooie wandeling met op de bergtop een mooi uitzicht opBaca lagi
Dag 5 - Zion NP: The Narrows
1 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 27 °C
We zijn vroeg opgestaan om een 20km lange hike door het water te doen, The Narrows genaamd. Het was een leuke en mooie wandeling maar aangezien je door het water ging met gladde stenen en stroming,Baca lagi
Dag 6 - Bryce NP & Capitol Reef NP
2 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 14 °C
Vandaag zijn we 's ochtends vroeg begonnen met een kleine wandeling van 5km in Bryce National Park. Erna zijn we met de auto langs verschillende uitzichtpunten gereden. De laatste bezienswaardigheidBaca lagi
Dag 7 - Canyonlands NP
3 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 20 °C
Vandaag hadden we een rustige ochtend. We hebben genoten van de zonsopgang, erna gesport en ontbeten om dan pas tegen 8u te vertrekken. We hebben Canyonlands en Dead Horse Point bezocht. Het warenBaca lagi
Dag 8 - Moab 4th of July
4 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 18 °C
We hebben deze dag vrijgehouden om de 4th of July te vieren en Moab was het dichtstbijzijnde stadje om dit te vieren. Het begon met een parade 's ochtends door de straten van verschillendeBaca lagi
Dag 9 - Arches NP
5 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 19 °C
Vandaag zijn we opnieuw vroeg opgestaan om voor 7u in het Arches National Park te zijn, na 7u moet je een tijdsslot reserveren. Zoals de naam het zegt is de specialiteit van dit park al zijn bogen. WeBaca lagi
Dag 10- Monument Valley & horseshoe bend
6 Julai, Amerika Syarikat ⋅ 🌙 18 °C
Eerst zijn we naar Monument Valley gegaan vandaag waar de natuur opnieuw enorm mooi is. In dit park zijn trouwens de meeste Western films opgenomen en ik begrijp waarom. Vandaaruit zijn we doorgeredenBaca lagi
Dag 11 - Antilope Canyon & Grand Canyon
7 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 33 °C
Vandaag zijn we 's ochtends vroeg de Antilope Canyon gaan bezoeken. Dit is verplicht een begeleide tour door een Inheemse Amerikaan o.a. om de canyon te beschermen tegen vandalisme. Dit was een heleBaca lagi
Dag 12 - Grand Canyon NP: rim trail
8 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 20 °C
We zijn de dag vroeg gestart om de rim trail te wandelen. Een hike van 18km langs de rand van de klif. Het was een redelijk makkelijke aangezien het niet steeg en het meeste van het pas aangelegd was.Baca lagi
Dag 13 - Grand Canyon NP: Bright Angel
9 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 23 °C
We zijn deze nacht eerst om 3u30 opgestaan om sterren te kijken en heel vaag konden we zelfs de melkweg zien. Daarna ging de wekker om 4u30 om ons klaar te maken om vroeg aan de Bright Angel trail teBaca lagi
Dag 14 - Sedona
10 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 38 °C
Vandaag hebben we een rustigere ochtend gehad. We zijn pas om 6u30 opgestaan en zijn rustig gaan ontbijten. Erna hebben we eerst gesport om dan te vertrekken naar Sedona. Daar hebben we een kleineBaca lagi
Dag 15 - Los Angeles
11 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 17 °C
We hebben weer een rustigere ochtend gehad aangezien gisteren een lange dag was. We zijn rond 6u30 opgestaan en hebben ons rustig klaargemaakt. Tegen 9u zijn we pas vertrokken richting LA.Baca lagi
Dag 16 - Venice beach & baseball
12 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 25 °C
Vandaag zijn we dag begonnen met 12km te lopen op de dijk van Venice Beach. Een strand aan LA gekend om zijn gezellige drukte, vele boutiques en artiesten. We zijn tot aan de St Monica pier gelopenBaca lagi
Dag 17 - Megachurch & wassen
13 Julai, Amerika Syarikat ⋅ 🌙 24 °C
Deze ochtend zijn we uitgecheckt uit get hotel. Het is weer tijd om een paar nachtjes in ons busje te slapen. Aangezien het zondag is, begonnen we de dag met naar de mis te gaan maar dan van eenBaca lagi
Dag 18 - Pismo beach & Morro bay
14 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ⛅ 13 °C
De dag is met wat slechter weer begonnen. We zijn zijn eerst naar Pismo beach gegaan waar het bewolkt en 15°C was. We zijn naar het strand en de pier gaan kijken en erna door het surfersdorpjeBaca lagi
Dag 19 - Highway One
15 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 13 °C
Vandaag hebben we eerst genoten van een enorm mooie zonsopgang vooraleer te vertrekken. We hebben vooral langs de kust gereden via Highway One en verschillende uitzichtpunten en kleine wandelingetjesBaca lagi
Dag 20 - Santa Cruz & SF
16 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 17 °C
Deze ochtend geraakte we moeilijk uit bed. We beginnen wat moe te zijn van de reis en het is al 2 avonden wat later als anders. En er waren ook gordijnen natuurlijk die het licht tegenhilden wat weBaca lagi
Dag 21 - San Fransisco
17 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 16 °C
We zijn de dag begonnen met loopje van 10km door de stad en langs de kust. We zijn begonnen met zicht op de golden gate bridge die nog net wat in de wilken ging. Erna hebben we de dijk afgelopenBaca lagi
Dag 22 - Golden Gate Bridge & Columbia
18 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☁️ 14 °C
We zijn de dag begonnen met de Golden Gate Bridge te bezichtigen en daarmee lieten we San Fransisco ook achter ons om richting Yosemite NP voor morgen te gaan. Onderweg hebben we een klein accidentBaca lagi
Dag 23 - Yosemite NP
19 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 14 °C
Vandaag zijn we vroeg opgestaan om voor 6u Yosemite National Park binnen te rijden omdat we geen reservatie hadden en voor 6u kan je nog binnen zonder. We zijn direct naar Tunnel View gereden om daarBaca lagi
Dag 24 - Yosemite NP
20 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 23 °C
We zijn vandaag weer om 5u opgestaan om op tijd parking te hebben in Curry Village in Yosemite National Park. In de voormiddag hebben we dan een hike van 6km gedaan naar een het Mirror Lake en in deBaca lagi
Dag 25 - Yosemite NP & Bodie
21 Julai, Amerika Syarikat ⋅ ☀️ 17 °C
Deze ochtend zijn we begonnen met een loopje van 12km in de vallei van Yosemite NP. We hebben op enkele meters van ons een hert gezien en even later ook 2 hindes. Het hert kwam naar ons toe en maakteBaca lagi