• Dag 6 - Bryce NP & Capital Reef NP

Ontem, Estados Unidos ⋅ ⛅ 13 °C

Vandaag zijn we 's ochtends vroeg begonnen met een kleine wandeling van 5km in Bryce National Park. Erna zijn we met de auto langs verschillende uitzichtpunten gereden. De laatste bezienswaardigheid van de dag, Hickman Bridge trail, was een kleine wandeling van 3km om een grote natuurlijke "brug" te zien die door de wind uit steen gehouwen is. Jammer genoeg was deze laatste activiteit even in een hevige regenbui. Na alles voor vandaag te hebben gezien, zijn we weer op zoek gegaan naar een nieuwe slaapplek. Deze keer zitten we in een hele open dorre vlakte van steen en zand waar in kilometers niemand te bespeuren is vlakbij de ingang van Goblin Valley State Park. We zitten echt in niemandsland precies. Aangezien het iets frisser was vandaag en er hier hout lag, hebben we een vuurtje gemaakt. Iets na het eten en douchen is er een hevige wind komen opzetten. We zitten duidelijk aan de rand van een storm die waarschijnlijk net naast ons zal passeren. Aangezien het niet meer mogelijk is om buiten te zitten door de wind, hebben we het knus gemaakt in het busje en gaan we waarschijnlijk vroeg ons bedje in. Hopelijk gaan we vanacht geen last hebben van het weer en rustig kunnen slapen.Leia mais