• Dag 11 - Antilope Canyon & Grand Canyon

July 7 in the United States ⋅ ☁️ 33 °C

Vandaag zijn we 's ochtends vroeg de Antilope Canyon gaan bezoeken. Dit is verplicht een begeleide tour door een Inheemse Amerikaan o.a. om de canyon te beschermen tegen vandalisme. Dit was een hele mooie canyon met heel mooie kleurschakeringen en we hadden een heel goede gids. Nadien zijn we doorgereden naar Grand Canyon NP. Daar hebben we al enkele uitzichtpunten gaan bekijken en langs het visitors centre gepasseerd om onze hikes van de volgende 2 dagen te plannen. Daar hebben we al gezien dat van beide wandelingen een deel van het parcours afgesloten is maar het grootste stuk gaan we wel nog kunnen doen. Nadien hebben we vlakbij het park een goede kampeerplek gevonden in de schaduw waar weer bijna niemand anders is zoals gewoonlijk. En voor een keer is het eens een plaats waar we nog internet hebben, ook wel eens leuk voor de verandering. Na lekkere pasta Alfredo te hebben gemaakt, gaan we de rest van de avond rustig aan doen en vanacht gaan we sterrenkijken. Het is hier een heel donkere regio zonder veel lichtvervuiling en het wordt een heel open hemel vannacht dus hopelijk wordt het de moeite. 🌠🌌Read more