Wachten tot vertrek

Na overnachting in Eindhoven boven het vliegveld, verzamelen bij Starbucks. En… meteen de melding dat de vlucht vertraagd is tot 12:45, zal ws nog later worden keert de ervaring. Gisterenavond in Czytaj więcej
Na vertraging van een paar uur aangekomen in hotel Amirante. Motoren staan klaar, motorkoffers ook. Een aantal fanatiekelingen springen nog op de motor om een rondje te rijden, ik heb met iemand van Czytaj więcej
En onderweg, en de eerste stop. Mooi asfalt en mooie omgeving.
Restaurants zijn pas om 13:00 uur open,, en was even zoeken. Maar gevonden! In Beniali
Na een schitterende dag, qua weer en wegen, weer in hotel. Niemand in het zwembad nog, en stoelen staan klaar voor de zomer. Begrijpelijk, wel zo’n 18 graden, maar best wel koude wind. Blij met mijn Czytaj więcej
Koffie in een achteraf koffietent. Mooi weer, meer best wel fris onderweg, zo’n 9 graden in de heuvels.
Ff eten, en wat GoPro beelden downloaden…
Er was vandaag iemand aangesloten bij ons groepje met een 360 graden camera en en drone.. best wel gaaf!
Even rust, drinken en drone klaarmaken voor een take straks.
Podróżnik
Lekker hoor als ontbijt…