Bijna klaar voor vertre

Daar gaat-ie weer. Bijna klaar voor Oostenrijk. 1e koffie stop in België gepland.
Autobahn break

Reisgenote opgepikt, België gehad, nu op een altijd gezellige rustplaats aan de Autobahn in Duitsland.
1e overnachting heenweg

Na een heeele warme rit aangekomen in Cleebourg. Mooi hotel, dat dan weer wel, helaas geen bad…
Deutsche Alpenstrasse

Schiet niet op binnendoor, maar wordt wel mooier. Wordt weer een latertje voor aankomst hotel….
2e tussenstop heenreis

Na een memorabele rit aangekomen in hotel in Seefeld, Tirol. Meer Oostenrijk kan je niet krijgen in dit hotel geloof ik. Wanneer je de deur van balkon open doet hoor je ook nog koeienbellen. Dag vanWeiterlesen
Processie

Een of andere kerkdienst, gaat ff duren.. maar wel een mooie plaats.
Timmelsjoch

Geen slechte route😊
Basiskamp gailberghohe

Aangekomen ,na weer een warme en lange reis, in het basiskamp. Een beetje haperende motor van mijn reisgenoot ( bij terugschakelen naar 1 valt de motor uit) maar alles weer veilig in het hotel.
Grossglockner

Weinig gletscher meer over, maar mooi!
Edelweisspitze

Retedruk,scary bochten…
Staller Sattel

Tussen de buien door.
Onderaan de staller sattel

Verrassend terras na de (eenrichting) afdaling.
Sella Nivea

Onderweg naar klein stukje Slovenië… regenpak net uitgetrokken.
Kransjka Gora

Typische slepende lunch bovenop de berg, normaliter skigebied.
Weissensee

Laatste stop vandaag. Hollands weer.
Maria Luggau

2x per uur 5 minuten doorgang…
Dosoledo

Klein rondje in Italië. Van terras naar terras. De Goldwing hoort ook bij onze groep.
Stuwmee aurinzo di cadore

Toch even de puzzel foto proberen te maken
Berg foto momentje

Ergens op een Italiaanse berg..
Het blauwe meer

Somewhere in de it. Bergen
Bochtenwerk

Reisleider heeft wat lopen filmen, en we staan er op! In volgorde van opkomen : Job, Janny, Herman.
Ebene Reichenau

Niet echt terrasjes-weer. Regenachtig. Wordt een korte route vandaag. Op weg naar Nockalmstrasse - als ik het goed schrijf.
Eisentalhohe

Bovenop de nockalmstrasse.
Laatste rondje, done

Weer terug in hotel, laatste rondje in Oostenrijk achter de rug. Maar niet nadat we nog flamkuchen gescoord hebben als lunch. Net voor de voorspelde buien terug. Morgen richting huis, planning om in 2Weiterlesen
Skischule

Snelweg vermijdend, ergens bij Neukirchen am Grossvenediger. Met illuster gezelschap. Herman, Lex en ondergetekende.
ReisenderBij de koffie aangekomen dacht ik te zien. Het was even zoeken voor mij maar gevonden. Veel plezier en groetjes hannie
ReisenderLeuk, we gaan je volgen🙂