Bijna klaar

Alles op en aan de motor hangen, want we gaan het toch weer doen: motorreis naar de Vogezen. Doen er twee dagen over, en in de Vogezen sluiten we aan bij de HorizonMotorreizen-groep voor een weekjeLeer más
Tussenstop bij Henk

Verzamelen bij het mooie huis en Brabantse gastvrijheid van Hen, 1 van de deelnemers van de groep.
Ahrweiler - flammkuchen

Snelweg gehad, even lunch. Tot nu droog!
Hotel Schlossschenke

Aangekomen in ons hotel. Drie trappen naar boven lopen met motorspullen en tassen is best wel inspannend.. pff voor nu alleen foto van hotelkamer, later zal ik meer toevoegen. Henk (70) zijn weLeer más
Am Frauenstein

Afzien hoor. Mooi weer, en Apfelstrudel mit eis und sahnen.
1e stop in Frankrijk

Bij een auberge gestopt. Twee wegopbrekingen tegengekomen. 1 vakkundig omzeilt(..), andere door grind heen geploegd. Best wel warm en toch nog lange route binnendoor. Maar wel mooi!
Col du bonhomme

Laatste stop als het goed is.
Het basiskamp

Aangekomen bij het hotel in Muhlbach-sur-Munster, best wel weer luxe, en een kok die volgens mij sterrenaspiraties heeft. Hele dag prachtig weer, dat zal morgen anders worden ben ik bang. Genoten vanLeer más
Hotel regal

Van alles dicht, dan maar bij een eenvoudig (..) restaurant.
Ff natuurstp

Moesten noodgedwongen ff stoppen, wachten op telefoontje huisarts, terugbel verzoek. Had telefoontje gemist. Geen idee waarom. Voicemail even lastig hier in buitenland.
Jean Huttard

Dreigende luchten, veel mist op de niet zo hoge cols, maar wel zo goed als droog gebleven. Tegen alle verwachtingen in. Da’s mooi! Klein stukje nog. Even bij een wijnhuis gestopt, lastig terrasjesLeer más
Lac du Corbeau

Mist, regen, koud.. wat kan motorrijden toch romantisch zijn…
Mis ook nog mijn motormaatje Janny, die rijdt vandaag naar huis, familie perikelen.
Vagney

Na een redelijk barre tocht, ff warme koffie bij een soort bruin café. Het lijkt wat lichter te worden.. 🙏
Chez les cousines

Na wat geitepaadjes in de regen - weinig fotogeniek- een soort trucker’s café, met de king of Capuccino’s.. En niet zeuren, we hebben maar 1 menu, salade, met kippenpootjes - met alles er aan zegLeer más
Le Grand ballon

De laatste twee ballonnetjes - ballon d’alsace en le grand ballon - hebben we weer aardig weer met wat zon. Heeft even mogen duren vandaag, maar dit is iig mooi, en dan vergeet je de regen wel weer.Leer más
Chez Nadine

Droog! Mooie route, koffie bij een boulangerie. Gezellig kneuterig, met een mooie wc.
Rothlach

Na weer een fikse stortbui, ff eten bij een auberge. Wel lekker rustig hier.
Laatste avond in Muhlbach

Zit er weer bijna op. Nog 1 gezellig diner gehad, verplichte foto, en een quiz (3e). Prijs: klein biertje. Besloten om in twee dagen te reizen, geen moeilijke kronkelwegen, maar gewoon relaxed naarLeer más
Strassbourg snelweg

Ger en Johan volgen. Na 20 min de voorrijder Ger kwijt 😊. Kijken of we hem straks kunnen oppikken.
Kfc

30 jaar geleden dat ik volgens mij bij KVC geweest ben. Inmiddels weer met ‘n 3-en, stortbuien trotserend. Dus ff droog zitten. Begreep dat Nederland niet veel beter is.
Vd Valk, Arlon

Mijn medereizigers omschrijven het als een barre tocht, kan ik geloof ik wel onderschrijven. En je komt het hotel binnen, en het is droog…. En ‘bitterballen’ begrijpen ze 🤣
Charlie

Charlie de huisrobot, voor roomservice.
Nederlands grondgebied

Plan vanochtend was om de buien heen te rijden. Afkloppen, maar lijkt (grotendeels?) te lukken. Wel grauw en mistig in België, en 10-12 graden, maar tot nu toe droog.
ViajeroZen en de kunst van motor onderhoud,haha komt goed ,veel plezier en een goede trip
ViajeroVeel plezier Job, lekker een mooie rit van maken!
ViajeroSucces en geniet ervan
ViajeroHeel veel plezier en er een hele mooie tocht van maken.