• Ranska

20 Mei, Jerman ⋅ ☁️ 12 °C

Sunnuntaina ylitettiin Ranskan raja ja oltiin iltapäivällä jo Bordeaux’s Indigo hotellissa mikä on sopivan lähellä keskustaa.Upeat näkymät hotellin kattoravintolasta. Kuuluisa Bordeauxin vesipeili käytiin kokeilemassa mikä on Place de la Boursea vastapäätä. Vanhassa kaupungissa kokeiltiin makeita erikoisuuksia, kuten caneles de Bordeaux. Oli hyviä.Seuraavana päivänä ei oltu enää niin onnekkaita😤Matkalla puhkesi auton rengas 😫ja oli niin myöhään että hinausauto kuljetti meidän auton Nissanin korjaamolle ja me jäätiin lähimmälle hotellille yöksi.Seuraavana aamuna sitten hinattiin auto Mercedeksen korjaamolle. Meille se tarkoitti taas ylimääräistä yötä, Moulinsissä.Uusi rengas tilattiin ja se saatiin alle seuraavana päivänä. Ja tietysti kukaan ei missään puhu sanaakaan englantia😞Eikä siinä vielä kaikki… puolessa matkassa soittaa Marriott Strasbourg hotelli että heillä ei ole meille huonetta ja ovat siirtäneet meidät eri hotellille☹️Onneksi saatiin vaihdettu liput tennismatsiin ja oltiin Strasbourissa 22.05. Naisten WTA500. Oli kiinnostavat ja tasaväkiset pelit. Yöksi Saksan puolelleBaca selengkapnya