• Goed opgestaan

3. august 2024, Colombia ⋅ ☁️ 31 °C

Goedemorgend!
    Ik heb heel goed geslapen. De matras was heel hard en hierdoor had ik wat pijn aan de spieren van mijn schouders. Voor de rest wel goed. Je hoort echt alles: Rubiela die aankwam, Walter en Rocio die aan het praten waren,...
    Het ontbijt was een soep, terwijl het al super warm was. Ik heb een douche genomen en daarna zijn we spulletjes gaan kopen voor de keuken en het huis. Het valt nog mee hoe warm het is. We hebben de voetbal van Colombia tegen Spanje gezien en iets fris gedronken. Gorge kwam erbij zitten en nog een kennis van Walter. Even een stop gedaan bij Amparo. De lunch was in de club. Nu is het tijd om wat te chillen.
    In de namiddag heb ik lang zitten bellen met mijn vrienden terwijl ik in de hangmat lag. Totdat Walter en Rocio zeiden dat we naar de winkel gingen en een tripje doen met de auto. We zijn ook gestopt bij Amparo om te babbelen. Dat is de mama van Astrid, die in Madrid woont en waar ik vorig jaar 2 dagen ben gebleven.
    Ik heb al veel muggenbeten, maar enkel op mijn benen. 1tje is enorm groot, gezwollen en jeukt wat.