Hammerfest

Sommerferien igang.
Alta

Dísel og frokost stopp
Gildetun, Sørstraumen

Såvidt stopp, ble ikke kaffe engang.
Setermoen

Middagspause på setermoen som ble utvidet til voliball spill og kos inni leir med gjengen!
Bjerkvik

Noen venner fra Setermoen kjørte oss til Bjerkvik så hentet mamma oss der, på den måten fikk vi noen timer ekstra på setermoen.
Kjellsundbrua

Camping, enkelt men greit
Svolvær

Lunsjpause på amfi, fikk akkorat sett Svolværgjeita.
Henningsvær

Her var vi litt ekstra turist og gikk rundt i gatene og så. Vi gikk å så på et galleri med glassblåsing og keramikkverksted, de hadde også noen veldig fine fotografier.
Bøstad

Lofotr Vikinge museum, veldig stilig å mye å se på! Vi hadde litt dårlig tid så rakk ikke se alt, har veldig lyst å dra tilbake å få hele opplevelsen.
Nufsfjord

Et lite fiskevær som er på verdensarvlisten, helt nydelig. Kort stopp men vi var så heldige med været. Hit vil jeg tilbake til!
Flakstad

En diger sandstrand det går ann å surfe ved. Utrolig fint, synd det ikke var noen som surfet da vi var dær.
Hamnøya

Innsjekking på rorbu, noen raske bilder i sollyset så videre på besøk.
Reine

Vi dro på middagsbesøk til en barndomsvenninne av mamma, veldig hyggelig og deilig mat.
Hamnøya

Tilbake på rorbua og klar for litt avslappning.
Å

En tur til Å, var innom "gammle-butikken", et bakeri som så helt lik ut som den gjorde i gammle dager og nede på fiskebryggen på café.
Moskenes

Til ferjekaien for å vente på båten til Bodø.
Bodø

Turen åver tok 3,5t! Gikk ganske raskt, fikk spist middag ombord.
Saltstraumen campaing

Innsjekk på campingen og litt avslapping.
Flåten gården

Gården som min oldemor vokste opp på
Saltstraumen

Tilbake på campingen og så en tur ned til vannet for å se de mektige naturkreftene.
Glomfjord

Kafé pause
Jektvik

Rakk akkorat ikke fergen så fikk en time venting i kø
Nesna

Vanligvis tar vi matinnkjøp på Mo, men siden vi kjørte ytre veg i år ble handlingen på Nesna. Vi tok også en tur innom kirkegården får å se at alt var i orden. Middagen ble spist på påRead more
Forsland

Endelig framme på forsland. Skikkelig drittvær, men slik er det. Har fått pikkpakke i hus og fyr i ovnen.
Petter Dass museumet

gøy å dra å se, skuespillet for å få inntrykk av hvordan det var på den tiden var veldig bra!