Akkrum- Mildam, 28 km .
Bbbbbrrrrr Vorst aan de grond, net nu ik in mijn tentje moet slapen in de Jachthaven in Akkrum. Niets bevroren gelukkig, heb nog gekeken maar ik was een meisje geworden Zo KOUD. 🤭Wel de hele nacht Roerdompen gehoord te hoempen, mooi geluid maar niet als je wilt slapen. En 's nachts als een ouwe Opa 5 keer naar het toilet 20 meter door de kou warmt ook niet op. Vanmorgen tent lekker nat natuurlijk dus eerst een half uur gewacht tot de tent droog was dus later gaan stappen. Even de nodige proviand ingeslagen voor onderweg en avond en toen echt op pad.😉 Een betonstrond pad, voor fietsers wandelaars en boeren met een gierkar, maar ik ben niet uitgegleden. Maar wel kilometers door de weilanden gebanjerd. Verschillende hele grote vogels gezien, en mooie kleine dorpjes . Meer dan een half uur gesproken met een pelgrim die vanuit Friesland gelopen had, en wat tips en tricks gekregen. Door de slechte nacht had ik weinig energie dus maar vroeg een slaapplaats gezocht, vanaf 15.00 uur. Maar helaasHeerenveen geen dichtbij, Vervolgens ,De Knipe, gaf de B&B eigenaar aan niet voor 1 nacht, de volgende was bezet. Toen op aanraden van een bewoner een kamer gezocht bij een Manege, haha deze bestond niet meer. Hotel Tjaarda lag niet op mijn pad maar werd aangeraden dus maar een uurtje gelopen, maar het budget liet niet toe om hier te verblijven (185 euro, incl. ontbijt) haha echt niet. toen gebeld naar een B&B in Mildam waar ik toch langs moet en ja hoor daar kon ik terecht dus maar weer een uurtje gelopen. Dit is zeker goed voor de conditie, een interval training. Dus om 18.30 uur mijn plekje gevonden. Dus na deze laatste letters. Welterusten en tot morgen en bedankt voor het volgen.Read more
Traveler
Prachtig…, wat een ervaring … 💪
Traveler
Zo leer je hoe sommige dingen niet moeten😉, lig nu lekker in mijn lekkere bedje in een mooie oude gerestaureerde boerderij in de opkamer.
Slaap lekker broer😘 [Eddy]