• לינה עם ליינר

April 30, 2023 in Spain ⋅ ⛅ 8 °C

בדר״כ אני מוציא את השלוקר מהתיק לאחר שאני ממלא אותו אחה״צ, כי כשהוא בפנים לעתים יש כנראה חיכוך שם שגורם איכשהו לנזילה של מים ואז נרטב החלק התחתון של התיק, שם נמצאים השק״ש, הליינר, המעיל והציוד לגשם.
    אתמול בלילה ניסיתי משהו חדש-ישן ושמתי את השלוקר במקרר כדי שיהיו לי מים קרים בבוקר. אכן היו מים קרים, אך בהכנסת השלוקר לתיק האדים מהקירור גרמו גם כן להרטבת החלק התחתון של התיק. לכן כשהגעתי לאלברגה מיד תליתי לייבוש את השק״ש והפונצ׳ו (בעברית כנראה שכמייה), ואז לשנ״צ השתמשתי לראשונה בליינר.
    ליינר זה בעצם בד בצורת שק גדול, שבתוכו ממקמים את הגוף. הוא נוח למצב שבו אין מצעים ולא רוצים מגע ישיר עם המזרן המטונף, שעלול להכיל bedbugs אפילו, ואז משתמשים בו בנוסף לשק״ש (אפשר גם לעשות זאת כשקר ורוצים בידוד נוסף בשטח). הוא יכול גם להחליף שק״ש במקרה שחם.
    אחרי ההתנסות החיובית בצהריים החלטתי לנסות גם בערב, וזה יצא טוב מפני שהחלל של הלינה היה חם ואפילו מחניק קצת - לא ישנתי מי יודע מה. קמתי בסביבות 05:35 עם צליינים רועשים, והסיבה שאני כותב כעת ולא יוצא לדרך היא שאני מחכה שהמטבח ייפתח כדי שאוכל להוציא את מה ששמתי בקירור (נקניק וגבינה).
    לסיום, היתרון הגדול של הליינר שהוא שוקל הרבה פחות, אך זה לא רלוונטי כי בלאו הכי אני סוחב גם אותו וגם שק״ש.
    עם זאת, הליינר קטן יותר כך שאני יכול לדחוף אותו בתיק בצורה נוחה ומהירה יותר מאשר כשצריך להחזיר את השק״ש למקום. נראה במה אבחר הערב!