Nit a Albacete
Mar 25–30, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 12 °C
Marxem cap a Almeria. Però passem la primera nit a mig camí (Albacete). Res massa especial.
Ens allotgem a l'hotel Cardinal (5 llits individuals, un doble i un bressol pels 4, déu meu!!).
I sopemRead more
Passeig Albacete i dinar Puerto Lumbrera
March 26, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 6 °C
Esmorzem a l'hotel (encara que després re-esmorzem). Passegem pel centre. El pasaje de Londres molt bonic, la resta no gaire. Després de re-esmorzar sortim cap a Níjar.
Parem a dinar al MesónRead more
Casa Atalaya Níjar
March 26, 2024 in Spain ⋅ 🌬 15 °C
Arribem a Níjar cap a les 17h i el Peter ens porta cap a la casa. Preciosa!!! Vistes espectaculars!!
Passeig per Níjar
March 26, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C
Passegem pel poble de camí al súper per comprar imprescindibles.
El poble és preciós. I caminat estem molt a prop, però de tornada és tot pujada.
Tornem amb un quadre de peixos blaus comprat aRead more
Cabo de Gata: Playa Las Negras
March 27, 2024 in Spain ⋅ 🌬 18 °C
Després d'haver de treballar una estona, anem cap a Las Negras per començar la ruta de Cabo de Gata. Per arribar-hi creuem una gran extensió de plàstic (els hivernacles del camp de Níjar).
ElRead more
Las Negras: aperitiu i dinar
March 27, 2024 in Spain ⋅ 🌬 19 °C
Acabem fent l'aperitiu al costat del mar. Però amb molt molt molt vent. Exagerat. Ens acompanyarà tot el viatge ja.
Dinem un menú per 12,50 amb cloïsses i arròs amb pop i postres. Provem un viRead more
Miradors de Cabo de Gata
March 27, 2024 in Spain ⋅ 🌬 18 °C
El paisatge és molt curiós, però difícil disfrutar-jo amb el vent que fa. No podem arribar a les platges maques naturals: genoveses y monsul.
Níjar: jardí de cactus
March 27, 2024 in Spain ⋅ 🌬 16 °C
Jardí de Cactus
Sopar a la Tasca del Mercado
March 27, 2024 in Spain ⋅ 🌬 13 °C
Sopar molt molt bo. Truita espectacular, ajoblanco espectacular, pastís de porro espectacular, sardina fumada amb mermelada de tomàquet. Ens quedem amb ganes de provar l'hamburguesa de vaca vella.
Oasys mini Hollywood
March 28, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 17 °C
Anem al parc d'oci de l'oest a Tabernas, al desert.
Està bé. Té part de l'oest i zoològic. Però a en Marc no li han interessat gens els animals.
Tornem a casa a passar la tarda tranquils iRead more
Bon dia Níjar
March 29, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 13 °C
Esmorzant a la terrassa
Tapejant per Almeria capital
March 29, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
Un bon lloc per tapejar. Beguda i sempre tapa.
Tarda tranquil·la i sopar a casa
March 29, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 13 °C
Adéu Almeria