Vlucht geboekt✈️

De vlucht is geboekt! 🇬🇧
De vlucht is geboekt! 🇬🇧
Vandaag was mijn eerste dag in Sheffield. Het is een ontzettend drukke dag geweest. Om 1 uur vliegen, daarna 2,5 uur met de trein en uiteindelijk om 5 uur bij het gebouw aangekomen van mijn kamer.Read more
Vandaag begon de dag met het doen van boodschappen. Je hebt hier een heeeele grote tesco, dus keuze zat. Daarna ben ik naar de Student Union geweest. Dat is een plek waar allerlei evenementen enRead more
Aankomende donderdag t/m zondag zal ik met een groepje van 5 andere meiden gaan afreizen naar Inverness in Schotland🤩 We willen daar Loch Ness en de Highlands gaan bezoeken🌄⛰ Mocht iemand nogRead more
We zijn onderweg! Ontzettend veel zin in en wat is het hier prachtig🤩
De eerste dag in Inverness was ge-wel-dig! 🤩 We zijn als eerste naar het kasteel geweest en daar hebben we een kleine rondleiding gekregen🏰 Daarna zijn we afgereisd naar het meer van Loch NessRead more
Onze trip naar de Isle of Skye en het Eilean Donankasteel. Schotland was echt prachtig🤩🏔🌄
Vandaag heb ik een dagtrip gedaan met een aantal meiden die door de uni georganiseerd werd. We zijn om 08:00 uur vertrokken en komen om 20:00 uur weer aan in Sheffield. Cambridge is een ontzettendRead more
Vandaag ben ik een dag naar York geweest. York is een stad die op 1/1,5 uur afstand met de trein van Sheffield ligt. Prima dus voor een dagtripje. York is een mooie stad omringd door water en eenRead more
Traveler Nice