• Fra Stockholm og helt hjem til Langeland

22 septembre 2024, Danemark ⋅ 🌙 16 °C

Så skete det igen…..
    Vi “kom til” at køre hele vejen hjem til Tryggelev. Næsten 900 km.
    Stod op kl. 02.30 pg tog færgen kl. 04.45 fra Mariehamn. Vi var eneste bil, der skulle med, og blev hurtigt anbragt på nederste dæk sammen med en masse lastbiler.
    Alt var lukket på Viking Cindarelle, og der var hundekoldt. Vi var glade for hotellets takeaway morgenmad. Frøs som små hunde pg var glade for kaffe kl. 8.00.
    Sejlturen var utrolig smuk, skærgård hele tiden. Flot syn. Ankomst til Stockholm kl. 10.00.
    Så kørte det sydover. Stop for at tanke til 11 kr. pr. liter. Stop ved Biltema, hvor 4 hotdogs og en kildevand kostede den nette sum af 32 kr.
    Stop i Linkōping, hvor der blev hamstret svensk kaffe i Maxi ICA. Sidste stop ved Godisflyget, hvor der blev købt slik i løs vægt til 5 kr. pr. 100 gram.
    Det har været den dejligste tur. Flotteste hotel til dato i Vāstervik. Fantastiske sejlture med både Silja, Viking pg en lille øfærge.
    Helsingfors er smuk by. Finland er dejligt land at køre i. Åbo er lige så dejlig. Og finnerne er det sødeste folkefærd, hjælpsomme og glade.
    Vidste ikke, at Ålandsøerne har deres eget flag, snakker svensk, og har deres egne nummerplader. Har selvstændigt parlament, lidt som Færøerne.
    Hjemme igen i dejligt vejr. En tur, vi sent glemmer🤩🥰
    Kørt 2.200 km.
    En savoir plus