• En hel dag i Rocky Mountains

29 de mayo, Estados Unidos ⋅ ☁️ 14 °C

For første gang på turen måtte vi have lange bukser, trøjer og lukkede sko på. Kun 9 grader fra morgenstunden.

Startede bilen allerede kl. 6.45. Senere på dagen er der kæmpe kø ind i parken/reservatet, fortæller de lokale.
    Købte indgangspas, og så gik det ellers opad. Der var lavtliggende skyer, men det gjorde nærmest oplevelsen større, at de høje bjerge stak op. Nogle af bjergene er over 4 km høje. Desværre kunne vi ikke komme helt op og rundt i bjergene, stadig lukket pga. sne🥺
    Så mange “elks”…. Ikke elge, men MEGET store hjorte med kæmpe gevirer. De er meget fotogene, vist vant til turister😛

Kørte tilbage til Esters Park by og fandt en rigtig dejlig morgenmadsrestaurant, hvor vi fik rigtig amerikansk morgenmad af forskellig slags.
    Kørte op til endnu en af indgangene til området og ind ad en grusvej ind i bjergene. Flot område med flere hjorte, små og større vandløb og floder, men også en vej, hvor vi fik nyrerne rystet løse, da der var mange store huller.
    Nu sidder vi på værelset og hygger med kaffe. Fruen er i gang med at vaske tøj.