Baltic Sea Circle 2019 – DutchMostrar viajeAñadir a la lista de deseosEliminar de la lista de deseosCompartirDía 11domingo, 16 de junio de 2019, 12:27 ☀️ 22 °C Altitud: 158 m FinlandiaJärvenpää63.93, 27.3783363°55’48” N 27°22’42” EBoring....... 16 de junio de 2019, Finlandia ⋅ ☀️ 22 °C We hebb deze weg uitgeroepen tot saaiste weg ter wereld!! Ver traducciónViajeroEens! Het zuiden is prachtig, we gaan de goede kant op16/6/19ResponderViajeroWij hebben besloten om toch 1 dag st.Petersburg te doen. Nu onderweg naar Lappeenranta en dan morgenochtend de grens over en morgenavond er weer uit. Jullie zijn overgevaren naar Talinn toch? En inderdaad, het kan alleen maar beter worden 😇🖒16/6/19ResponderViajeroHow lang was that most boring road?16/6/19Responder3 comentarios más1 Me gusta Mostrar viaje
ViajeroEens! Het zuiden is prachtig, we gaan de goede kant op
ViajeroHow lang was that most boring road?