FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Max VandenbroeckjapanПутешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 18
    • воскресенье, 1 октября 2017 г., 22:31
    • ⛅ 22 °C
    • Высота: 21 м
    • ЯпонияMatsuyamachi-eki34°40’25” N  135°30’48” E

Osaka & Nara

1 октября 2017 г., Япония ⋅ ⛅ 22 °C

De afgelopen dagen hebben we Osaka verkend. Deze grootstad voelt veel relaxer en menselijker aan dan Tokyo, de mensen hier zijn socialer, hip en kunnen beter Engels. Tot nu toe onze lievelingsstad.
    Vandaag gingen we naar Nara, een stad 30km van Osaka waar er veel tempels zijn in en rond een groot park en waar er honderden tamme herten rondlopen. Het zag er zwart van de toeristen maar het bleef wel de moeite om eens te zien. De tempels verliezen een beetje hun magie als je tussen de groepen toeristen loopt maar de grootste houten constructie in de wereld zien blijft wel speciaal.
    We aten deze avond ook overheelijke okonomiyaki. Overmorgen vertrekken we voor enkele dagen naar Kyoto!
    We hebben ook gebowled gisteren en Joy is 2 keer verloren. Ze zegt zelf dat het nipt was maar 52-111 vind ik niet zo nipt. Volgende keer pakt ze mij zegt ze.

Посмотреть перевод
    Ann Vanderheyden

ПутешественникWat is eigenlijk okonomiyaki?

Max Vandenbroeck

ПутешественникEen soort pannenkoek van speciaal deeg met kool en allerlei andere groenten en toppings (gember, lenteui, bonito flakes, vlees of vis…) met soort mayonaise en speciale bruine saus

Ann Vanderheyden

Путешественник😋