10. und letzte Etappe: endlich Meer

Letzti Etappe von Arles nach Le Grau-du-Roi.. 😁. Nume 58 km pedalet hüt. 🚲Mir hei jo d Via Rhona verloh u si i Richtig Le Grau-le-Roi am Meer gfahre. D Strecki dürch s Camargue-Land isch sehrEn savoir plus
Statusbricht u Fotos

Dr Wäg isch s Ziel👍
Zwüschehalt no in Aigues-Mortes

No es Usflugsziel mit em Velo gmacht nach Aigues-Mortes.
Wenn me de Ablick gseht, reist me zrügg is mittelalterliche Frankrich. Die 1634 m langi Stadtmuur schliesst die Stadt komplett i. 20 WachtürmEn savoir plus
L’Espiguette – Traumstrand pur

10 km lang u 700 m breit, fiinste, wisse Sand und unändlichi Düne hingedra. Es hätti auso gnue Platz für e Partie Beach-Volleyball. Es witläufigs Naturparadies, wo me sicher es paar StündliEn savoir plus
Le Grau-Du-Roi

Schnuckeligi Altstadt u historisches Fischerdorf. Im Port Camargue vor Stadt hets dr grössti Freizeithafe Europas. Und ou hier ir Altstadt, Gässli abe, Gässli ufe, Gässli links, Gässli rechts. UEn savoir plus
Aus geit einisch z Änd

Auso eigetlich chönnte mir jo grad nach Spanien wiiterfahre😂. Wäre jetzt grad igfahre. Ungfähr 850 km si mir gradlet, wenn me die Usflüg a de Zwüschestopps no derzue rächnet. 🚲Es isch ausEn savoir plus
Voyageur
wie immer tolle reisebricht u wunderschöni fotis..de fröie mir üs fäm fau gli uf camarque 😀👍gniesset die velofreii zyt 😉🤗
Voyageur
Soooo cool!👏