1. Etappe: Worben nach Meillerie France

Start isch für d Edith und Frank in Günsberg gsi. In Worben hei si s erstmal übernachtet u de si mir 3 am Morge früeh mit Sack und Pack gestartet i Richtig Kerzers. Vo dört si mir de mit em Zugもっと詳しく
Ha, und scho si mir ar Rhone🙃

Ungerwägs scho ganz vieli schöni Idrück chönne gwünne vo üserer Veloreis.
2.Etappe: Räge, Räge Tröpfli...

Etappe von Meillerie nach St. Julien-en-Genevois. Es het nid nume tröpfelet, es het gschiffet😳. 75 km lang. Derzue no rächt starche Gegenwind. Aber dr Akku het bis am Schluss glängt.. 😅 Bi drもっと詳しく
3. Etappe: Ungerwägs über Berg und Tal

Hüt isch Bergetappe vo üsere Tour de Rhône agseit gsi.. Vo 420 m uf 745m ufe u de wieder uf 327 m abe.😄.. De nomou uf 545m ufe u s gliche wieder abe.. 🥴 U das bi idealem Velowätter.もっと詳しく
Zwüschehalt in Seyssel

Es schöns auts Städtli am Rhone-Ufer u liegt im Bugey zwüsche de Berge Grand Colombier und Montagne du Prince in Savoyen. Het üs sehr gfalle
4. Etappe Vions nach Parmilieu

107km, die längsti Etappe, wo mir gha hei. Die Etappe isch einerseits easy gsi zum fahre mit nid viel Höheunterschiede, aber es isch ou e ziemli längi Etappe.gsi.. 🥹 S Wätter isch ideal gsi,もっと詳しく
Zwüschehalt in Morestel

Chlises und härzigs Städtli mit viele Blueme überall 🌻 🌷🪻🌼🏵️🪷🌹. Es hätti vieli Kunstmaler mit Ateliers dört, aber leider si si, wo mir dört gsi si gschlosse gsi...もっと詳しく
5.Etappe: Parmilieu nach Grigny

Ir Nacht hets grägnet und mir hei teilwies müesse Parcour fahre um all die Schnägge und Würm, wo am Bode gsi si u hei ghofft, dass sich nid zviel vo dene Viecher um d Räder wickle, oder amもっと詳しく
Zwüschehalt in Lyon

Hüt hei mir d Stadt Lyon erkundet, aber nid mit em Velo, sondern si mit em Zug id Stadt gfahre.
Rund um Lyon isch es jo nid grad so schön, mit dem Industriegebiet. Aber Lyon het auch viel Charme uもっと詳しく
6. Etappe: Grigny nach Tournon-sur-Rhône

No isch üs s Lache nid vergange.😄
Bi idealem Velowätter si mir in Grigny am Morge früeh gstartet. U s Wätter hets ou dr ganz Tag mit üs guet gmeint. Sunne im Gsicht und dr Wind im Rügge, soもっと詳しく
Statusbricht und Wettrenne

Schiff gäge Velo🚢. 🚲 🥴
Tournon-sur-Rhône und Tain d'Hermitage

Dr hütig Tag hei mir in Tournon-sur-Rhône verbrocht. Mir hei es härzigs chlises Gite z mitts in Tournon. Uf dr andere Site vor Rhone hets ebenfalls es chlies Städtli Tain d`Hermitage mit vieleもっと詳しく
Freeride für Seniore

😄🚲Mir hei ou chlei "Action" gha bi üsne Zwüscheziel.
7. Etappe: Tournon nach Montélimar

Um 9.00h hei mir üs in Tournon-sur-Rhône bi 10° uf die 88 km längi Strecki gmacht. Mir hei scho chlei gfrore u Schichtelook müesse mache.🥶 Und es isch nid unbedingt besser worde mit drもっと詳しく
Zucker, Zucker u nomol Zucker

Was gits us viel Zucker, Eieschnee, Mandle und Honig?🙂
Natürli Nougat. U Nougat vo Montelimar isch weltbekannt. Mir hei hüt s Museum vom Arnaud Soubeyran bsucht u so Einiges über d Herstelligもっと詳しく
Wettkampf gege Mistral

Oh de Mistral... 😮💨 Bi guete Windstärki 7 hei mir üs hüt mal gege dr Wind gestellt u no es Tüürli nach Rochemaure gmacht. 🚲 Rochemaure isch es ganz härzigs chlises Städtli uもっと詳しく
Passarelle Rochemaure

E Längi, auti Hängebrügg bi Rochemaure, erbaut 1858. 330 m läng u 20m höch. Eigetlich mues me z Fuess go, Velofahre isch verbote uf dr Brügg, aber mir si jo z Frankreich.🥴 U wenn keniもっと詳しく
8. Etappe: Montélimar nach Avignon

102 km hüt abgstramplet. 😳D Strecki isch super gsi. Schöni Region mit viele, leider halt scho verblüehte Sunnebluemefelder🌻 links u rächts . Im Département Drôme hets de ou bereitsもっと詳しく
Gegewind

So hets meistens usgseh, wenn mir Sitewind gha hei, s Velo isch fasch quer gläge. Schlimme, si die Böe gsi, wo's immer wieder gäh het. Mir chöi froh si, isch niene so viel Autoverchehr gsi.
Avignon

Avignon het vieli schöni Plätz und alti Gässli. Die schönsti Allee isch die bekannti Rue des Teinturiers, d Strass vo de Färber. Hier cha me no 4 Wasserräder (nid alli si no intakt) vom Boom derもっと詳しく
Palais des Papes, Avignon

Dr Papstpalast mit dere idrücklich Architektur het üs ou guet gfalle. 🏰Es isch unglaublich, was die im 14.Jahrhundert für es Prachtwerk hei chönne boue. Mit de Fotos bringt me nid emal dr ganzもっと詳しく
9. Etappe: Avignon - Arles

85 km mit u gäge de Wind.
Me cha gege dr Wind kämpfe, oder sich so richte, dass dr Wind üs treit.💨 Üs treit Gott sei Dank dr Mistral gege Süde. (süsch würde mir gloub forfait gäh🫣)
Mirもっと詳しく
Arles mit em Amphitheater

Arles, E Stadt mit provenzalisch, römisch, südländisch und vo unverglichligem Charakter. Arles isch eini vo de älteste Städt in Frankrich. Mir hei üs hier uf d Spure vor Vergangenheit gmacht.もっと詳しく
Arles, Kryptoportiken

Faszinierende Gwölbechäller us em 1. Jahrhundert v. Christus. Es het früecher als Lagerruum für Vorrät u Handelsgüeter dient oder als Schutz vor dr Hitz.
Unglaublich was hie, 2000 Johr späterもっと詳しく
Erkundungstour in Arles

Spure der Antike, Mittelalter ur Renaissance findet me i jedem Gässli i Arles. gfaut üs ausserordentlich guet😄 u wenn mir meh Zyt gha hätte, wäre mir no chlei bliebe u hätte üs no d Wält vomもっと詳しく
旅行者Guete Start🚴♀️🙋🏼♀️
旅行者