10. und letzte Etappe: endlich Meer

Letzti Etappe von Arles nach Le Grau-du-Roi.. 😁. Nume 58 km pedalet hüt. 🚲Mir hei jo d Via Rhona verloh u si i Richtig Le Grau-le-Roi am Meer gfahre. D Strecki dürch s Camargue-Land isch sehrLeia mais
Statusbricht u Fotos

Dr Wäg isch s Ziel👍
Zwüschehalt no in Aigues-Mortes

No es Usflugsziel mit em Velo gmacht nach Aigues-Mortes.
Wenn me de Ablick gseht, reist me zrügg is mittelalterliche Frankrich. Die 1634 m langi Stadtmuur schliesst die Stadt komplett i. 20 WachtürmLeia mais
L’Espiguette – Traumstrand pur

10 km lang u 700 m breit, fiinste, wisse Sand und unändlichi Düne hingedra. Es hätti auso gnue Platz für e Partie Beach-Volleyball. Es witläufigs Naturparadies, wo me sicher es paar StündliLeia mais
Le Grau-Du-Roi

Schnuckeligi Altstadt u historisches Fischerdorf. Im Port Camargue vor Stadt hets dr grössti Freizeithafe Europas. Und ou hier ir Altstadt, Gässli abe, Gässli ufe, Gässli links, Gässli rechts. ULeia mais
Aus geit einisch z Änd

Auso eigetlich chönnte mir jo grad nach Spanien wiiterfahre😂. Wäre jetzt grad igfahre. Ungfähr 850 km si mir gradlet, wenn me die Usflüg a de Zwüschestopps no derzue rächnet. 🚲Es isch ausLeia mais
Viajante
wie immer tolle reisebricht u wunderschöni fotis..de fröie mir üs fäm fau gli uf camarque 😀👍gniesset die velofreii zyt 😉🤗
Viajante
Soooo cool!👏