• 17e dag Canada

May 19, 2024 in Canada ⋅ ☁️ 7 °C

Van Hinton weer terug naar Jasper. Onderweg diverse dierenbtegen gekomen, berggeiten, reeën en herten. Ik heb nog steeds geen beer gezien en de tijd begint te dringen. In Jasper wat winkels bezocht en uiteraard koffie gedronken met wat lekkers bij Tim Horten. We besloten om met de Jasper Tramway naar de top van Whistler’s Mountain te gaan. Het zou een uurtje zijn. Het weren ruim 4 uur. We konden met de liften niet meer afdalen omdatver teveel wind was. Normaal stopt men bij meer dan 45 km/u en nu waren snelheden van bijna 80 km/u. Pas na ruim 3 uur wachten konden we naar beneden. In tussentijd werden we voorzien van koffie en iets lekkers. Aan het eind van de middag aangekomen op Whisler’s campingground vlakbij Jasper. De camper heeft nu weer een probleem met de gasvoorziening. Wij zouden koken maar het gas werkte niet. We denken dat het gas op is maar het dashboard geeft aan dat we nog helemaal vol zitten. Bij Nadine en Arjen zijn er geen problemen dus daar de chicken curry gemaakt en wijn gedronken. Morgen eerst maar naar een tanklocatie om het gas te controleren. Daarna vervolgen we onze reis naar Clearwater.Read more