• 18e dag Canada

May 20, 2024 in Canada ⋅ ☁️ 17 °C

Na een koud nachtje en ook ‘s ochtends nog eens koud water eerst maar naar het tankstation gegaan om propaan gas te tanken. Volgens de pompbediende zat de tank vol want de meter gaf Full aan. Hem gemeldt dat de meter stuk was en dat de tank leeg was. Uiteindelijk heb ik hem over kunnen halen om toch maar even te proberen. Hij bleef angstig en vulde uiteindelijk maar voor de helft. Maar ook hier kunnen we weer vooruit. Van Jasper zijn we via Mount Robson naar Clearwater gereden. Was weer een mooie rit. Helaas geen goede camping gevonden en toen zijn we door gereden naar Kamloops. De camping leek in eerste instantie vrij shabby maar uiteindelijk een mooi vrij plekje gevonden met uitzicht op de rivier, South Tompson. Het toiletgebouw was het beste van wat ik tot nu toe gezien heb. Zo zie maar weer dat het altijd weer kan meevallen. Het heerlijk warm weer dus we konden weer buiten eten. Onderweg nog een primeur voor mij. De eerste beer gezien achter in een veld. De stand is nu 5-5-3-1.Read more