• Gokart fahre in Tokyo Downyown

13 November 2023, Jepun ⋅ ☁️ 11 °C

Am hütige tag simmer imene chli schnällere tempo als bim normale sightseeing underwäx. Mir mached e gokart-tour a la mario kart in Tokyo Downtown. Nach de infos vom verstalter bruche mer nur en internationale fahruswiis, wo mir füchs für e 7 monatigi reis natürlich debi hend. Gester abig hemmer aber mit schrecke festgstellt uf de websiite vom TCS-Schwiiz, dass mer e japanischi übersetzig vom fahruswiis ha muss. Die übersetzig muss vom verchersbüro in Tokyo usgstellt werde und brucht rund 4 Wuche🙉🙉. Mir sind beidi grad echli is schwitze cho. Vorallem, will die gokart-tour nöd ganz günstig gsie isch 🙈🙈. Mir hend abgmacht, dass mir eus bim verastallter dumm stelled bezüglich dere übersetzig. Am schluss hets keine interessiert. Es guets biespiel für zu vill denke. Eifach immer cool bliebe 😅😅.

Tjeannine het sich als Pikachu und de Adrian als Relaxo Pokemon verchleided.
    Sobald mir tgokartmotor kört hend, s rattere und sabgas gschöcked hend, hemmer gwüsst, mir hend kerosin in bluet 😎🤙.
    Die wildi Fahrt isch also los gange. Mit dene gokarts het mer na es solids tempo chönd fahre rund 50km/h bis 60km/h. Dezue hend die gokarts kei servolenkig oder federig ka. Mer het also jedi unebeheit direkt am füdli gspürt. I rund 1.5 stunde isch mer dur tinnestadt vo Tokyo gfahre und a sehenswürdigkeite wie em Tokyo-Tower oder de Shibuya-chrüzig verbi cho. Natürlich simmer vo sehr vill lüt gföteled worde. Mir würed eus also nöd wundere, wemmer uf ei mal innere visit Tokyo broschüre würed uftauche. So e gokart-tour isch definitv die packenderi methode als en doppeldecker-bus zum Tokyo erchunde 😎.
    Baca lagi