• Heilig Abig i de badhose

2023年12月24日, カンボジア ⋅ 🌬 29 °C

Hüt isch heiligabig und mir sind scho sit em morgä am schwitze 😅😅. Es isch mal echli öpis anders wiitweg vo deheime i de wärmi wiehnachte fiire😂😂.
    Hüt mache mer en Schnorchelusflug. Swasser isch echli trüeb gsie, aber mir hend es ganz schöns farbigs riff gseh. Es het en huufe seeigel ka. Mir hend also echli müsse ufpasse bim schwümme🙉🙉.
    I dem usflug isch au na fische debi gsie. T Jeannine het sich als wahri fischermeisterin bewisse. Sie het zwei us em Wasser zogä. Natürlich het sie ganz stolz possiert. De Adrian het nur ein mini Fisch mit glück gfange. Wo er mit gröster chraft-astrangig und ere verschwitzte stirn de fisch ufs boot zogä het, het er gseh, dass de haage im Aug vom fisch isch🙈🙈.
    Mir hend de sunneundergang am strand chöne luege. T jeannine het en sangria trunke und de Adrian es bier. Ganz schöni farbe am himmel!
    Wos dunkel gsie isch, simmer nomal mit em boot usetukered und hend chönd mit fluoriszierendem plankon schwümme. Wemmer sich im wasser bewegt lüchtet de plankon uf. Es gshet echli so us als wäri mer vo chline sterne umgä, wo ganz churz uflüchted. Ganz e schöni erfahig 🙂

Natürlich hemmer sehr fein znacht gesse, en hamburger und na paar cocktails trunke 😎✌️.
    もっと詳しく