• Taj Mahal bi nebel

2024年1月22日, インド ⋅ ⛅ 17 °C

Hüt morgä simmer wieder mal früeh us em nest gstiege. Mir sind the Taj mahal bi sunneufang go aluege. Für das simmer uf es Tuktuk ghüpfed und sind im Nebel verschwunde. De fahrer isch zunere hauptstass und dur en huufe ängi gässli gfahre mit sim Tuktuk. Ala indiä, isch er gfahre als wäri er ufere Kamikaze-mission. De Adrian het t route wo er gfahre isch uf goole maps verfolgt und gmerkt, de macht en riese bogä. Er het ihn au gfröged ob er richtig fahrt. Am Fahrer sini artwort isch leider nöd ganz verständlich gsie 🤷‍♂️🤷‍♂️. Mir hend gmerkt das mir zspaat chömed und hend am tour-guid aglüte. De het ganz locker gseit, don't worry. I'll wait here.
    Dr Fahrer het eus irgendwo innere gasse usglade will er nüme det dörfe wiiterfahre het aber gmeint, da nur na grad us. Mir sind de wegbeschriebig gfolfed vom fahrer und sind schlussendlich tatsächlich vor em Taj Mahal glandet 🤣🤣.
    Mir sind zum ort wo mer mit em Guid abgmacht hend. Sehr erfreut, das mer uftaucht sind bi dere Nebelsuppe, het er eus gföged woher mir sind und wie mir heissed. Au het er eus gföged zu wellere ziit eusi tour starte würi. Es het sich usegstellt, dass de herr 1.5 stunde uf eus gwarted het, will die vermittligsargentur ihm 6 und eus 7 gseit het. Er isch au nöd de herr am telefon gsie, wo mer informiert hend, das mer echli zspaat chömed.

Mir hend sehr nöch an Taj Mahal müsse, zum ihn i dere Nebelsuppe gseh. Defür hemmer ihn ganz für eus älleige ka 😁.

Mir sind nach em mittag wieder in Delhi acho. Mir hend es päckli hei gschicked mit allem züg, wo mir in Indie posted hend und das sind scho na paar sache gsie 😅😅.
    Mit all eusem züg zum hei schicke simmer in es postamt i de nöchi vo eusem hotel. Die hend eus aber wiiter gschicked wills kei schachtlene hend🤣🤣.
    Mir hend zumene grössere postbüro müsse. Zerst hends eus gseit, dass sie detä au kei schachlte händ. Nachere churze diskussion under de agstelltä, hends den aber eini gfunde und eus füre bracht. Nacher hends gseit sie heged aber kei chlebband. Nomal hend die agstelltä churz underenand diskutiert und den isch doch eis i de schublade vo de dame füre cho, wo eus bedient het.
    Am schluss het alles klapped und mir hend euses päckli chöne schicke.
    もっと詳しく