- Tunjukkan perjalanan
- Tambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldi
- Kongsi
- Hari 118
- Jumaat, 26 Januari 2024 12:28 PTG
- ☀️ 29 °C
- Altitud: 19 m
 IndiaChurchgate Street18°55’53” N  72°49’40” E IndiaChurchgate Street18°55’53” N  72°49’40” E
Trochnigi Bartour in Mumbai :-)
 26 Januari 2024, India ⋅ ☀️ 29 °C
 26 Januari 2024, India ⋅ ☀️ 29 °C

Hüt hämer eus es Resti use gsuecht, wo wiedermal chli westlich gsi isch. Mir sind imene u lässige Kafi im künstlerviertel Kala Ghoda glandet.
Nachher simer as Künstler-Festival wo zufällig grad näbe dra gsi isch. Es isch wüki spannend gsi, Mumbai nomal vonere andere Site zgse. Es het dete verschiedeni Skulpture gha, wo de Klimawandel und anderi Theme ufgno get.
Eusi kulturelli Erfahrig hämer no imene Museum wele verlängere. Da aber en Fiirtag gsi isch, simer vor verschlossener Tür gstande. Jänu dänn simer witer ines Kaffi und händ eus d Ziit mit Charte spiele vertribe.
Für em Abig hämer e Bar-Tour buecht, dass mer s Nachtläbe vo Mumbai no chönd erläbe.
Die het scho rächt lustig agfange, wo mer uf euse Guide bimene Kino gwarted hend. Sooooo viel Mänsche hend mit eus wele Föteli mache. Es het es Usmaas agno, dass eus den eimal nüme so wohl gsi isch. Es het sogar e Kollone ghe😂😂😂 Verrückti Sach gsi😂😂😂
Funfact: mir händ uf de falsche Site vom Kino gwarted😂
Wo eus de Guide den gfunde het, het er gmeint, dass mir die einzige seget und hüt kei Alkohol i de Stadt usgschänkt wird, wäge nationale Fiirtag😱🙈😂😂😂
So hämer eus a dem Abig dur verschiedeni Lassis und Masala Chai dure probiert.
Die erst Bar ischs Leopold gsi. Wo mer devor gstande sind, het er gmeint, dass seg den die Bar, wo bi de Aschlagsserie in Mumbai au betroffe gsi isch. Bim Igang het mer sogar no s kaputte Glas mit de Ischusslöcher gse (händs äxtra so si gla).
Drin bim Lassi trinke hämer euse Guide chli besser känne glernt. Er het verzellt, dass er gar kei Alkohol trinkt, will er früener es Alkoholproblem (gha) het. Mir händ eus den scho gfrägt, warum er den e Bar-Tour git. Aber ja, es isch alles uuur komisch gsi, dass mer eifach nurno händ müsse schmunzle.
Er het sich aber uh müe ge und het eus viel über Mumbai verzellt und mir sind a spannende Ort verbi gloffe. Die zweit Bar, wo er eus hibracht het, isch uh herzig mit enere Dachterasse gsi. Nach dere Bar isch den au guet gsi und mit hend eus mit em Zug hei traut.Baca lagi