Start

181525
Tank 577km, 49l@

Chčije
Florencie

Vyhlídnuté spaní u stadionu nevyšlo. Večer je tu klid, ale od rána v celé čtvrti zákaz stání, bude velkej fotbal,
tak pokračujeme na další

182625km

Noc 1+2
Panzana

king of Tripadvisor
182672km
Ama

Montalcino

182793km, spaní nad starým centrem, asi 900m, ve městě samá vinotéka, kde ti chcou prodat Brunelo, ceny mimo realitu, tedy naši, pod 30EUR nic neexistuje. Není si kde dát kafe, všude seRead more
San

Bagno Vignoni

Koupání v přírodním termalu nebude. Nejak jim to vychladlo. Těch 20 stupňů je a zacatek dubna trochu málo. Ani ty jezirka dvakrát nelakají. Na náměstí z bazénu by nás asi odvezliRead more
Bagni san pilippo

Piancastagnaio spaní

182850km
Ráno se nám to trochu pokazilo,. nákup a relax. Servis. Jsme pod nejvyšší horou Toskánska Monte Amiato, cosi přes 1730m, ale počasí fakt nepřeje, viditelnost je tak dvacet metrů.Read more
Sorano

Sovana

Pitigliano

Dojeli jsme na večer, město necháváme na ráno. Prima spaní na placu v nové části města, u vinařství Pitigliano.
182915km
Saturnia

Konečně teplá voda. A počasí přeje. Super. Kočár jsme museli nechat na stellplatze asi kilak odsud. Tak jsne eovnou prespali. Je tu i bar a sprch. Stálo fakt za to.
Pitigliano noc 2.

182963km
vracíme se ncovat zpět na známé místo, ráno to třeba vyjde do vinařství na nákup
Civita di Bagnoregio

Oběd na cestě do Arezza

Ravenna

Nějak jim to tu vše padá..
183286km
Lido Volano