Het tijdelijke appartement

Aangekomen in de Airbnb. Heel fijn appartement, koffer uitgepakt, boodschapjes gedaan, lekker pizza gegeten uit de oven..maar zo moe dus lag er al vroeg in..hihi
Dag 2

Vanmorgen lekker laat opgestaan en alles gaat een beetje in slowmotion..hihi
Vandaag een beetje geshopt. Zoveel verschillende winkel in shoppingmalls en veel producten hetzelfde als ik Nederland.Læs mere
Skatteverket

Hoi! Vandaag ben ik bij het Skatteverketbureau geweest. Daar hebben ze diverse documenten van mij gekregen, deze worden nu behandeld om als inwoner geregistreerd te worden. Dit kan 4-8 weken duren. InLæs mere
NLZiet/geen zin dag

Vandaag opgestaan..dacht ik ga er op uit..maar er kwam vandaag niets uit. Lekker wat series gekeken op NLZiet maar ook wat taal geleerd van Grey's Anatomy, Friends en Seinfeld op tv. Afgesloten metLæs mere
Wasdag!

Vandaag is het wasdag, de wasmachine uitvinden de droger..wat een maf ding. Er ligt een a4 van de maand en daar kan je dan een dagdeel boeken. Maar goed 3 uur later is alles uit de koffer en bed weerLæs mere
Måndag

Vandaag uitgezocht waar ik mij moet inschrijven voor een huurhuis, mogelijk lange wachttijd, binnenkort even bij ze langs. Als ik mn registratienr heb kan ik hopelijk meerdere kanten op maar nog eenLæs mere
Gewone woensdag ;-)

Vanmorgen wandeling naar de stad, fiets gehuurd voor de komende weken want dan zie ik veel meer. Leuk gesprek gehad met een manager van een hotel voor een baan. Klikte heel leuk en kreeg een sterretjeLæs mere
Hollandska!

Paar dagen in Nederland geweest. Lekker uit eten geweest, quality time met familie en vrienden en met mams naar de Gipsy Kings geweest. Vandaag weer terug gereisd naar Luleå en weer thuis voelen inLæs mere
Lekker daggie

Vandaag boodschapjes gedaan en lekker stuk gefietst. Kwam deze lieve stekelige vriend nog tegen. Zo leuk van dichtbij te zien.🤩 En ik heb een eigen brievenbus gekregen..nee nog geen SkatteverketLæs mere
Aankomst spullenday!

Yes yes yes! Jacobs verhuizingen heeft al mn spulletjes gebracht. Leuke vent!🤩. Net heerlijk mn bed opgemaakt met mn eigen dekbed...wat zal ik straks lekker slapen. Morgen de rest uitpakken.
Välkommen in Sverige Angelique

De post van Skatteverket is binnen..de dag is gekomen dat ik mezelf inwoner van Zweden mag noemen. Zo onwijs happy🥳🥳🥳🙏🙏🤩
Op naar de volgende stappen: Zweeds ID aanvragen, aanmeldenLæs mere
Een nieuwe baan!

Jaja, vanmorgen even langsgeweest bij een hotel en ze heeft aangegeven dat ze mij nog steeds graag wilt en 9 november om 8.00 mag ik starten!!!! Yihoe!! Vermoedelijk in de schoonmaak en ontbijtLæs mere
Vriendjes op bezoek!

Gisteren zijn Anne-Marie en Martijn gekomen..echt zooo fijn dat ze er zijn. En ze blijven t/m dinsdag. We doen allemaal zulke leuke activiteiten, lekker uit eten, fatbiken door de natuur....daarLæs mere
Bezoekje aan Gammelstad

Gisteren hebben Anne-Marie, Martijn en ik een bezoekje gebracht aan Gammelstad. Dit is een historisch kerkdorp dat bekendstaat om zijn UNESCO-werelderfgoedstatus. Hier is het allemaal begonnen voorLæs mere
Zweeds mobiel nummer

Hoi allemaal,
Ik heb een zweeds mobiel nummer gekregen en van daaruit ga ik verder communiceren. Mn Nederlandse nummer zal ik ook nog even behouden hoor maar meer op de achtergrond.
Het nummer isLæs mere
Eigen appartement + etc.

Ik kan het bijna niet geloven maar ook heb ik mijn eigen knusse woning gevonden en de allerbeste verhuurder. Ik kan er per 1 december in en hij helpt mij met verhuizen. Foto's van binnen volgenLæs mere
Eerste werkdag!

Vandaag m'n eerste werkdag gehad in het Comfort Artic Hotel. Ben kapot..haha
Ik ga kamers schoonmaken en het ontbijt (buffet) bijhouden. Ik vind de afwisseling erg leuk. Altijd zo veel informatie alsLæs mere
Updatetje

Nou alweer een maandje verder...gaat allemaal zo snel. Het werk in het hotel is erg zwaar, soms een weekend een hele verdieping (20 kamers) schoonmaken en dan ben ik daarna echt gesloopt. Ik hebLæs mere
Sneeuw!

Nou ik wilde sneeuw nou dan krijg je sneeuw..vannacht is er 30 centimeter gevallen en dat betekent ook sneeuwruimen, pad naar je huis maken en je auto uitgraven..hahaha
Nieuw woonplekje

Heerlijk kerst en oud en nieuw gevierd met familie en vrienden, echt zo fijn om lekkere knuffels te krijgen. Ik had dat echt even gemist. Toen ik weer 'thuis' kwam..nog echt gek om hier thuis teLæs mere
IJsbaan Luleå

Vandaag een heerlijke lange wandeling gemaakt over de ijsbaan van de stad naar een eilandje waar je heerlijk even kan genieten van een waffel met slagroom of een broodje worst met warme chocomel. EchtLæs mere
Inspirerend weekendje

Vrijdag kwam mijn vriendinnetje Anne-Marie gezellig langs voor een lang weekend. We hebben zo'n heerlijke tijd gehad. Heerlijk eten/drinken, bezoekje naar Haparanda: IKEA! En zulke leuke dingenLæs mere
Lente!

Hoi allemaal,
Even een update vanuit het hoge noorden. De sneeuw is inmiddels verdwenen en het gras wordt weer heerlijk groen. De temperatuur is nu ongeveer 10 graden met wat uitschieters naar 15Læs mere
Midzomer vieren

Hoi allemaal,
Vandaag heeft een vriendin van werk mij uitgenodigd om midzomer te vieren met haar gezin. Ik werd opgehaald en zijn naar Haparanda gereden. Tobias (haar man) is daar geboren en z'nLæs mere
RejsendeFijn te lezen dat je goed bent aangekomen 😘
Yahoo! The eagle has landen!😄 [Ludmilla Herni]
Landed, moet dat natuurlijk zijn🤪 [Ludmilla]
Rejsende🤣