Dardennen
June 11, 2025 in Belgium ⋅ ☀️ 16 °C
Na een ontbijtje vertrokken richting Durbuy
La Passerelle
June 11, 2025 in Belgium ⋅ 🌙 18 °C
Na een rit van ongeveer 2.30 u aangekomen in Durbuy. In een plaatselijke brasserie een lichte lunch genomen en dan op weg voor een wandeling van 13,5 km. En waar passeren we? Aan Residence Durbuy.Read more
Radadesh
June 12, 2025 in Belgium ⋅ ⛅ 22 °C
Na het ontbijt en een wandeling (8 km bergop- bergaf) hier in de buurt met de auto naar het kasteel van Radadesh. We kregen er een rondleiding en uitleg over de geloofsovertuiging van de mensen dieRead more
Achouffe
June 13, 2025 in Belgium ⋅ ⛅ 27 °C
Voor vandaag staat een bezoek van brouwerij Achouffe op het programma. We stoppen eerst in Erezee om te zien waar Carl volgende week visjes komt vangen. In Achouffe gaan we tijdens een wandeling eerstRead more
Achouffe - afsluiter
June 14, 2025 in Belgium ⋅ ⛅ 25 °C
Na het bezoek en de degustatie kreeg iedereen een cadeautje. Zijn onze mannen er toch wel in geslaagd om elk nog een extra cadeautje te krijgen😁. En dit zonder er veel voor te moeten doen: nog watRead more
Aan alle mooie liedjes...
June 14, 2025 in Belgium ⋅ ☁️ 18 °C
Inderdaad, het loopt op zijn einde, onze 4-daagse. Omdat we niet meteen na het uitchecken huiswaarts willen keren, kijken we naar mogelijkheden rekening houdend met de weersvoorspelling (regen).
KomenRead more

TravelerEen lege footprint
TravelerNu zoudt ge iets moeten zien
TravelerYes. Foto en txt