Dardennen
11 juin, Belgique ⋅ ☀️ 16 °C
Na een ontbijtje vertrokken richting Durbuy
La Passerelle
11 juin, Belgique ⋅ 🌙 18 °C
Na een rit van ongeveer 2.30 u aangekomen in Durbuy. In een plaatselijke brasserie een lichte lunch genomen en dan op weg voor een wandeling van 13,5 km. En waar passeren we? Aan Residence Durbuy.En savoir plus
Radadesh
12 juin, Belgique ⋅ ⛅ 22 °C
Na het ontbijt en een wandeling (8 km bergop- bergaf) hier in de buurt met de auto naar het kasteel van Radadesh. We kregen er een rondleiding en uitleg over de geloofsovertuiging van de mensen dieEn savoir plus
Achouffe
13 juin, Belgique ⋅ ⛅ 27 °C
Voor vandaag staat een bezoek van brouwerij Achouffe op het programma. We stoppen eerst in Erezee om te zien waar Carl volgende week visjes komt vangen. In Achouffe gaan we tijdens een wandeling eerstEn savoir plus
Achouffe - afsluiter
14 juin, Belgique ⋅ ⛅ 25 °C
Na het bezoek en de degustatie kreeg iedereen een cadeautje. Zijn onze mannen er toch wel in geslaagd om elk nog een extra cadeautje te krijgen😁. En dit zonder er veel voor te moeten doen: nog watEn savoir plus
Aan alle mooie liedjes...
14 juin, Belgique ⋅ ☁️ 18 °C
Inderdaad, het loopt op zijn einde, onze 4-daagse. Omdat we niet meteen na het uitchecken huiswaarts willen keren, kijken we naar mogelijkheden rekening houdend met de weersvoorspelling (regen).
KomenEn savoir plus

VoyageurEen lege footprint
VoyageurNu zoudt ge iets moeten zien
VoyageurYes. Foto en txt