Osamelski večerni bike skok

Sem šel preverit, če bi lahko šli do energetskega kroga s kolesi, al bo treba peš. Zaključek je nesporen: peš! Sicer so strmi deli poti betonirani, a je naklon tam med 15 in 18%. Ko ni betona jeWeiterlesen
Planina Zaslap peš - sezona 1, epizoda 2

Je v prvi epizodi že Mitja vse povedal. Igralci isti, lokacija ista. Dodajam samo še nekaj razgledov. Ko bodo vsa kolena, hrbtenice in ostali deli motorjev poservisirani in fit, bomo pa sprehodWeiterlesen
Planina Zaslap peš ponovitev (vsi)

Je hajcalo na polno! Ampak smo bili vztrajni. Baterije smo napolnili gor, kjer je energetski krog in najbolj gor v mlekarni. Sir je odličen! Sva oba para vrgla v ruzak po kilco Tolminca. Dol je šloWeiterlesen
Planina Pretovč

Jutranje dogovarjanje kam gremo, ne bi predaleč, prav blizu pa tudi nič ni. In smo jo mahnili proti planini Pretovč, 1 uro 35 iz kampa. Ker smo parkirat zgrešili, je bilo krepko več, tako v časuWeiterlesen
Planina Pretovč - dodatna dimenzija

Oviratlon

Se dogaja tudi najboljšim…
PS: ne gre za kakšne deviantne prakse, pa tudi ne za skok čez ograjo, ampak zgolj lezenje pod njo.
Ostalo pa vtisi s poti.
Zaključek 3-krat

Več kot očitno smo se težko poslovili od gorskega sveta, ker smo imeli na poti domov kar tri postanke. Prvi je bil pri Napoleonovem mostu, kjer je bilo pred prvimi kapljami ravno še dovolj časaWeiterlesen
ReisenderImejte top vikend!