• På opdagelse i Kandy

4 Januari, Sri Lanka ⋅ ☁️ 24 °C

Endnu en oplevelsesrig dag på Sri Lanka 🤓 Først en lille gåtur langs Kandy Lake - bl.a. forbi tandens tempel, som efter sigende gemmer på én af Buddhas kindtænder, hvilket bringer rigtig mange lokale og pilgrimsrejsende til byen. Man får ikke tanden at se, men kan få et kig ind i det lokale, som gemmer skrinet, som tanden ligger i - et skrin som kun bliver åbnet i 10 minutter hvert 4. år. Turen bød også på en skildpadde i søen og en stakkels elefant midt på gaden 😢 Derefter kørte vi med Lucky til Botanisk Have (tak for fif, Lene - så lækkert for os at have jer et par dage før os på samme rute 😃👌🏼), som bugnede med alverdens planter, bl.a. “Kanonkugletræer” og KÆMPE bambus. På sådan en lørdag eftermiddag var der masser af lokale familier, som hyggede sig med picnic og leg på plænen (Find Holger - eller altså, Josefine og Oliver 😉). Tilbage i byen så vi traditionel dans, som sluttede af med, at tre af danserne gik på ild til stor undren for Oliver: “WHAT!!! Hvordan gør de det dér?!?”).

Med 15.000 voksen-skridt tilbagelagt og ikke skyggen af piv, var det virkelig velfortjent med en cookie som afslutning på dagen 🥰

//Maria
    Baca lagi