• Auckland 🫶🏼

18.–23. Jan. in Neuseeland ⋅ ☁️ 18 °C

Efter en sen landing (vi nåede frem til vores lejligheden kl 2) og en god lang søvn har vi haft den mest fantastiske første dag her i New Zealand. Og for mig personligt har det været en kæmpe trip down memory lane (@Rikke, det er det samme som a look down 5th Avenue 👌🏼🥰😅) med SÅ mange fantastiske minder om det bedste år hernede for 20 år siden. Min stakkels familie har været tvangsindlagt til at høre på “og her boede jeg først, og her gik jeg forbi på vej til arbejde, og her arbejdede jeg og så flyttede jeg her til og dér har jeg spist og denne her bar kom vi på og, og, og” 😅 Men de har pænt lyttet med og heldigvis gik der ingen tid, før de blev lige så begejstrede for stedet som mig 💕

Vi bor i en virkelig skøn lejlighed på 17. etage med kig over byen og til vandet, og kontrasten til Sri Lanka er slående. Vi har to kæmpe badeværelser, fantastisk wifi, et fuldt udstyret køkken, en vaskemaskine og der bliver gjort rent efter os hver dag. Så i dag har vi nydt at lege far, mor og børn med tøjvask, indkøb og hjemmelavet mad - ting, som
    man forbavsende nok kan komme til at savne indenfor ret kort tid 😉

Men udover det har vi også nået en masse andet! En tur rundt i byen og forbi bygningen, som plejede at huse det danske handelskontor, hvor jeg var praktikant i et år, ned til havnen, hvor der var et kæmpe leben og de bl.a. var ved at gøre de store America’s Cup både, inkl. en dansk, klar til et race, så sushi train til frokost (stort ønske fra ungerne, som lever deres bedste japanske liv allerede), med dobbeltdækkerbus ud til lufthavnen for at hente vores kæmpe drøn af en lejebil (vi har booket både lejlighed og bil gennem Jysk Rejsebureau, så størrelsen på begge var en overraskelse 😉), og endelig op på Mount Eden for at nyde udsigten (og træne lidt venstre-kørsel 😅).

Ankomsten her i NZ betyder også slutningen på vores ferie og starten på orlov og hjemmeskole. I dag har drengene har haft idræt og afprøvet træningslokalet, Josefine har haft hjemkundskab og lavet aftensmad (ikke et ord om kønsrollefordelingen 😬) og der er blevet læst rigtig meget engelsk i de bøger, vi fandt til børnene - faktisk hver gang de havde den mindste mulighed. Vi havde set, at der lå en boghandel lige ved vores hotel, hvor Oliver kunne få fingre i sine yndlings-mangaer og Josefine kastede sin kærlighed på et par Harry Potter-bøger. Lad os håbe, at læselysten varer ved 🤞🏻😇🥴

Vi bliver i Auckland til onsdag og har skønne planer: Først og fremmest er vi inviteret til leg i poolen og efterfølgende middag hos min gamle kollega, Scott, og hans familie i morgen, og på mandag kører vi nordpå til en anden gammel kollega, Shelley, som er i sommerhus deroppe. Det bliver fantastisk at se dem igen og jeg glæder mig så meget til at introducere dem for flokken og vice versa 🫶🏼

//Maria