• Day 27

I kayak fra Hahei til Cathedral Cove

January 23 in New Zealand ⋅ ☁️ 20 °C

Torsdag tog vi til Hahei Beach fra morgenstunden og mødtes med britiske Sean, som er kajakinstruktør, og som vi var så heldige at have helt for os selv på vores tur til Cathedral Cove. Det var første gang børnene sad i en kajak og det også nogle dage (årtier?!) siden Brian og jeg har sejlet, men det kunne ikke være gået bedre! Børnene var vilde med det - til trods for de høje bølger, som vi skulle igennem for at komme ud fra stranden og Sean var en fantastisk instruktør, som virkelig forstod at motivere ungerne og også fortalte en masse spændende ting undervejs. Målet med turen var at se Cathedral Cove, som er en naturligt skabt åbning i klippen, som man kan gå igennem ved lavvande. Det var noget af det smukkeste, præcis som jeg husker det fra da jeg var her for en menneskealder siden med mine forældre og min bror, hvor vi dog kom gående fra landsiden. Og da Sean havde udstyr med til at kunne servere varm kakao, latte (på havremælk sågar 🫠) og cookies for os på stranden, og Ollie og Juzz spurgte, hvornår vi kan komme til at sejle i kajak igen, kunne i hvert fald mit lille hjerte ikke begære mere 🥰😉

Vi nåede også forbi den 3 km lange Cook’s Beach, hvor den britiske kaptajn Cook for første gang satte fod i New Zealand i 1769, og der blev også tid til at bade lidt i poolen, inden vi nød aftensolen og lidt lavvande ved vores “egen” strand ved Whitianga.

Efter alle var krøbet under dynerne, blev jeg nødt til at jage dem alle sammen op igen for at se den vilde stjernehimmel fra altanen. Himlen er plastret til med stjerner så langt øjet rækker 🤩