• Sejltur på Lake Taupō

January 28 in New Zealand ⋅ ☀️ 20 °C

Tirsdag den 28. januar var det præcis en måned siden, vi tog afsted hjemmefra. Det giver på den ene side mening med alt det, vi allerede har oplevet - og på den anden side synes vi kun lige, at vi er startet! Men det er vi jo heldigvis også, og stemningen i lejren er på toppen efter endnu en fantastisk dag.

Vi tillod os at tage en sløv formiddag på motellet, før vi fandt et frokostspot med udsigt til Mount Doom i selveste Mordor aka Mount Ngauruhoe - og måske værre endnu: lektier 😁🫣🤓 Men de blev klaret og resten af dagen tilbragte vi på Lake Taupō ombord på en katamaran. Søen, som i virkeligheden er et vulkankrater, er GIGANTISK og kan snildt rumme hele Bornholm. Vandet er fuldstændig krystalklart og det var den smukkeste tur.

Undervejs fik vi et kig på Acacia Bay, hvor jeg mener at have tilbragt mange gode timer med Tony, Lene og Lou 😍 og på nogle flotte Maori-udskæringer i en klippe. Og så blev Familien Steensgaard sat på arbejde med at hejse sejlet, så vi kunne komme hjem igen 😅

Med løftet om en is lykkedes det mig at lokke alle mand ned til søen igen her til aften for at se solnedgangen - inkl. Mount Doom i candyfloss-farver 🫠

I morgen forlader vi Taupō for at bevæge os ned til vores sidste overnatning på Nordøen (Wellington), inden vi tager hul på næste bid af eventyret på Sydøen 🤗

//Maria