FindPenguins
  • Bli Medlem
Visa på kartan
  • Maria SteensgaardJosefine SteensgaardBrian SteensgaardSteensgaard 2025
    • Visa resan
    • Lägg till bucket listanTa bort från bucket listan
    • Dela
    • Nya ZeelandKaikoura Aerodrome42°24’16” S  173°41’8” E
    112

Hvaler og delfiner i Kaikōura 🐋🐬

2 februari, Nya Zeeland ⋅ ⛅ 16 °C

Efter en fin første nat i vores autocamper startede vi søndagen i roligt tempo med morgenmad ved vognen. Bagefter gik vi en tur ned til vandet ved Kaikoura for at se, om vi mon kunne være så heldige at se nogle sæler. Det kunne vi ikke, men til gengæld så vi en stor flok delfiner springe rundt i vandet 🤩 Til at starte med turde vi ikke tro på vores held og vi overvejede længe, om det måske var nogle store fisk, der sprang - men nogle lokale bekræftede os i, at det VAR delfiner 😍

Om eftermiddagen tog vi med Whale Watch Kaikoura for - forhåbentlig 🤞🏻 - at se en kaskelothval. Og vi var så mega heldige, at vi så to!! Helt fantastisk oplevelse at se og høre deres “puf” og derefter se dem dykke ned på bunden af det 1 km dybe vand. Og vores held stoppede ikke dér, for på vej retur fik vi selskab af to forskellige typer delfiner: Bottle Nose og Common Dolphin (som efter sigende slet ikke er så common 😉). Begge var lige legesyge og gav et kæmpe show 😍

Tilbage på campingpladsen fik vi vendt den fantastiske dag i deres hot tubs 🙏🏼

//Maria

Se översättning