FindPenguins
  • Inscrever-se
Exibir no mapa
  • Maria SteensgaardJosefine SteensgaardBrian SteensgaardSteensgaard 2025
    • Exibir viagem
    • Adicionar à lista de metasRemover da lista de metas
    • Compartilhar
    • Dia 41
    • quinta-feira, 6 de fevereiro de 2025 10:00
    • ☀️ 18 °C
    • Altitude: Nível do mar
    • Nova ZelândiaBark Bay40°54’58” S  173°3’5” E
    Navigatørerne studerer kortet 🤓Pga. lavvande bliver båden trukket ud til stranden bag en traktor 👌🏼I land ved Bark BayBanan-pause med udsigt 🤩Vi fik en lille rejsemakker i den her Weka - også kaldet Woodhen5Torrent BayLidt vådt for dem med de korteste ben 😉

Hike i Abel Tasman Nationalpark

6 de fevereiro, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 18 °C

Torsdag var vi tidligt oppe for at springe på en vandtaxa, som satte os af ved Bark Bay i Abel Tasman Nationalpark. Her startede vi vores hike gennem regnskov, langs kridhvide sandstrande og over floder det meste af tiden med udsigt til det krystalblå vand.

Turen gik bl.a. over en 40 meter lang hængebro, som Oliver selvfølgelig skulle have til at gynge mest muligt, og gennem Torrent Bay, som man kan krydse i lavvande. Vi endte ved Anchorage, hvor vi satte os på stranden og spiste vores frokost og badede lidt i det klare vand, inden vi blev hentet af vandtaxaen og fragtet retur til vores campingplads i Marahau.

Inden dagen var omme havde vi gået 12 km i de smukkeste omgivelser, og ungerne klarede det i flot stil - de snakkede så meget det meste af vejen, at de dårligt havde tid til at overveje, om de havde ømme ben 😅

Succesen blev fejret med virkelig lækker nyfanget snapper (og brownie til ungerne) på den lille lokale restaurant.

//Maria
    Leia mais

Ver tradução
    Lis Steensgaard

ViajanteSikke en god dag. 🥰🥰🥰🥰

Martin Høgedal

ViajanteModig knægt :-)

Brian Steensgaard

ViajanteDu ved, hvem han har det fra :)

Maria Steensgaard

ViajanteHvordan skulle Martin vide, at Oliver har sådan en modig mor? 🙃