• Sidste stop i NZ: Christchurch

15–17 feb, Nuova Zelanda ⋅ 🌬 22 °C

Lørdag var rimelig meget en køredag, hvor vi tog turen fra Oamaru tilbage til Christchurch. På mandag skal vi nemlig aflevere den vældige vogn i Christchurch og sige farvel til New Zealand 😭 Vi kunne alle fire godt blive her mindst en måned mere, så når nu vi skal afsted, kan vi ikke finde en meget bedre grund end den, at vi skal over og besøge Mette, Søren, Luna og Emil i Sydney - ÅHR, hvor vi glæder os 😍😍😍

Undervejs på turen fik Brian igen ny co-pilot og vi holdt ind og fik endelig smagt de traditionelle pies til frokost (kylling klart bedre en steak & gravy).

Inden vi ramte vores campingplads i Christchurch, tog vi gondolliften op ad Mount Pleasant, hvor man på en god dag kan se både udsigten over Christchurch, Akaroa med det smukkeste blå vand og helt til Southern Alps. Lige denne gang var vi ikke så heldige med vejret, at vi kunne se så langt, og det blæste helt tosset på toppen! Men hyggeligt var det - og hyggen fortsatte om aftenen hjemme i vognen med lidt iPad og popcorn 🥰

Vi fik også endelig lavet en lille House Tour, hvor børnene viser autocamperen frem 😉
    Leggi altro